Mlade nade

Vikend-revolucija: Poslušajte svirku iz Prostora do (Spunka)

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kako zvuče moći ćete provjeriti već večeras, ako ne u Prostoru do (Spunka) onda na streamu DNEVNIK.hr-a oko 22 sata!

'Osnovni koncept naše Revolucije je ovaj: Ljudi obično čekaju da drugi rješavaju njihove probleme, inertni su uglavnom. Kompletna situacija u društvu ih potiče na to, umrtvljuje ih. Mi im poručujemo da barem vikendom mogu naći vremena za sebe, za dizanje buna i revolucija. Kako onih privatnih, osobnih, tako i šire. To radimo i mi, sretniji smo zbog toga, a uz to se dobro zabavljamo i nadamo se da će se zabaviti i drugi. Spajamo ugodno s korisnim', objašnjava ekipa iz Vikend-revolucije koja u sklopu Art Clubbinga nastupa u Prostoru do (Spunka).

Sklonost prema reggaeu, rocku, bluesu i soulu 'definira' našu glazbu', kažu iz benda Vikend-revolucija. Tijekom koncerta odsvirali su sve svoje poznatije pjesme: 'Naša kuća', 'Mediokriteti', 'One su krive za sve', ali i druge sjajne pjesme. Kako je to izgledalo, možete pogledati u našem videu!

Pogledaj i ovo showbuzz Sjajan provod! U ponedjeljak počinje osmi INmusic festival!

>> Vikend-revolucija: 'Naše pobune nas čine puno sretnijim ljudima!'

Art Clubbing je umjetničko-glazbeni projekt zabavnog karaktera namijenjen svim art & music znalcima, sladoluscima i onima koji to žele postati. Program je zamišljen kao spoj najrazličitijih grana umjetnosti (dizajna, fotografije, književnosti, stripa, vizualnih umjetnosti i svih ostalih umjetničkih riješenja i koncepata) mode i dobre glazbeno-koncertne podloge, te stalne i gostujuće dj postave. Cilj Art Clubbing projekta jest stvoriti platformu za druženje, povezivanje i nove suradnje za sve zainteresirane koji svoje ideje, rad ili životni put pronalaze u umjetničkom izražaju. Stoga će u četvrtak navečer u zagrebačkom Prostoru do (Spunka) nastupiti sjajan bend Vikend-revolucija koje smo vam dosad već imali prilike predstaviti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene