Tulum do jutra

VIDEO: Kako na For Festivalu tulumare Keira Knightley i Neneh Cherry

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Drugi nastavak našeg video bloga sa festivala je stigao...

I dalje smo na sunčanom Hvaru i donosimo vam još jednu video priču s For Fesitvala, festivala s istančanom i isprofiliranom elektronskom muzikom.

Pogledaj i ovo showbuzz Dobra zabava Slurp! festival zatvara sezonu - Evo što vas čeka!

Subotnji party u uvali Stipanksa nastavio se sve do navečer, iako bi dovoljan vrhunac na plaži Stipanska na Paklenim otocima bio i kraj koncerta Erlenda Oyea koji je završio kupanjem u moru, što možete pročitati u našem prvom blogu.

Sunce i razne kombinacije alkohola lagano su počele udarati u glavu posjetiteljima festivala, pa su tako veseli i rasplesani uživali u muzici koju su puštali DJ-evi, kupali se, sunčali i relaksirali.

Među publikom bio je i sam Erlend koji se fotografirao s fanovima, pričao i družio, isto kao i Keira Knightley čiji je muž nastupao dan prije s Klaxonsima. Dok su organizatori Fora gledali je li sve pod kontrolom, a gosti se zabavljali, naša je Slavica tražila zanimljive ljudske priče, pa je tako ovaj put našla Anđelu koja odjeću nabavlja u “second hand shopovima” i to vrlo često dječju pa od toga napravi razne zanimljive kombinacije. Osim 'second hand shopa', Anđela kupuje i na našim, ali i europskim buvljacima pa nam je malo pričala o tome. Naravno, kako ljudima kad ugledaju kameru često poraste razina endorfina iz nekog razloga, tako i ovaj put imamo padobrance koji nam mašu i skaču pred kamerom, sretni do neba što su uletili u kadar.

[Video] Tour de Žur 1: For festival na Hvaru, Erlend Oye i modni mornar

Sunce je pomalo zalazilo, zabava u Stipanskoj bližila se kraju, lagano je padao mrak, a čamci isplovljavali prema Hvaru. Tako smo se i mi uputili prema taxi brodicama, a pored nas i Erlend Oye koji je propustio jedan od čamaca. Ubrzo su se vratili po njega, a atmosferu ulaska u čamac obavezno pogledajte u videu. Povratkom u Hvar subota je dočekala večer i odlazak u Venerandu.

U lijepoj hvarskoj Venerandi ovoga puta nije bilo kiše, ali na žalost prva izvođačica koja je trebala nastupiti u 22 sata, Dankinja Mø, otkazala je nastup zbog bolesti. Na njeno mjesto došli su dečki iz Movementa koji su na kraju imali dva nastupa na For Festivalu (po rasporedu njihov red bio je u nedjelju). Zvijezda subotnje večeri trebala je biti Neneh Cherry, i mada se i ona i njen menadžment ponašaju tako, među publikom nije uspjela do zvijezda. Promovirala je svoj novi album iz 2013. “Blank Project” s bendom RocketNumberNine, i koliko god da je bila pozitivna i rasplesana, muzika joj nije uspjela zadržati trećinu publike koja je krenula prema Stipanskoj, gdje se party nastavljao poslije programa u Venerandi.

Poslije samog koncerta, u kratkom intervjuu Neneh je rekla Slavici da joj je bilo jako lijepo i pravo zadovoljstvo nastupati na lijepom otoku Hvaru, i da uistinu voli svu muziku koju se moglo čuti na For Festivalu. Za svoju muziku rekla je da je uvijek o tome gdje je bila, što radi i gdje ide.

Bon Žur! Ovo je Tour de Žur

Poslije Neneh i Venerande, show se nastavio na Stipanskoj s DJ programom, a uskoro je došla i nedjelja, dan za povratak u Zagreb. Teškom mukom oprostili smo se od Hvara, nekoliko puta rekli Gegine stihove “For je nami mila majka” i tužnih lica, oznojenih japanki i s popriličnim brojem putnih torbi uputili se prema katamaranu uz komentare “Ovdje se vraćamo dogodine sigurno”. Za For Festival stvarno se može reći da je na visokom nivou organizacije, možda čak toliko visokom koliko su i cijene visoke na Hvaru.
Povratak u Zagreb donio nam je spremanje za naš najjači festival – INmusic, o čemu ćete uskoro moći više pročitati i pogledati video.

Svakodnevno nas pratite Dnevnik.hr, posebno subotom u INmagazinu Nove TV. Družimo se pod hashtagom #tourdezur, i to na više društvenih mreža: Instagram, Facebook, Twitter. Pratite i reportaže na Muzika.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene