U subotu

Vanillaz house ritmom osvajaju Green Gold Club!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Green Gold Club subotom vam dovodi najuglednija imena clubbing scene! Ove subote 01.02.2014. u goste nam stiže DJ dvojac koji žari i pali regijom - Vanillaz!

Miha, DJ iz Slovenije, svirao je na najvećim festivalima a zajedno s velikim imenima elektronske glazbe kao što su Fedde Le Grand, Paul van Dyk, Armin Van Buren i brojni drugi. Hit 'Turn it Up' proslavio ga je izvan Slovenije, te je počeo mixati i u Hrvatskoj gdje je i upoznao Marca.

Pogledaj i ovo showbuzz Poslije polnoćke Evo gdje vas očekuje zabava na sam Badnjak!

Dečki iz Total Knockouta raspametili ženski dio publike u Green Gold Clubu

Marc je pak uzeo malo više vremena te zahvaljujući radu i talentu ubrzo postao vodeći DJ u Zagrebu. Prepuni klubovi za vrijeme njegovog nastupa omogućili su mu sudjelovanje na najvećim festivalima kao i uglednim eventima.

Kombinacijom njihovih vještina nastao je DJ duo Vanillaz. Drugačijim pristupom glazbi i žestokim house ritmovima probudili znatiželju cijele regije.

Kako će vas zabaviti DJ duo Vanillaz ove subote 01.02. u Green Gold Club-u, uvjerite se sami! Osigurajte na vrijeme svoje mjesto putem web-a Green Gold Club-a http://goo.gl/SOhe1s, te iPhone ili Android aplikacije!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene