ZORAN PJEVA ARSENA U LAUBI

Ususret ekskluzivnom koncertu u Laubi Zoran Predin se u Zagrebu družio s medijima

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jedan od najprodavanijih albuma u Hrvatskoj, “Zoran pjeva Arsena”, koncertno će biti predstavljen u zagrebačkoj Laubi, u subotu 7. prosinca!

 Album je dirljiva posveta najvećem hrvatskom kantautoru Arsenu Dediću, a Zoran Predin i Damir Kukuruzović Django Group album promoviraju istoimenom pratećom turnejom. Glazbeno putovanje započeli su u svibnju u Opatiji, nastavili spektakularnim koncertima u Labinu, Zagvozdu, Vinkuranu i Šibeniku, a nakon nedavno održanog u Beogradu konačno stižu u Zagreb!

Pogledaj i ovo J.R. August - 3 koncert 14. ožujka J.R. August snima live album i slavi 10 godina karijere: "Glazba je poziv i hrana, ne mogu živjeti bez stvaranja"

Ususret zagrebačkom koncertu Predin je 20. studenoga u Laubi - Kući za ljude i umjetnost s novinarima podijelio posebne trenutke s dosadašnjih koncerta, ispričao kako se odlučio za ovaj zaista poseban i hvalevrijedan projekt kojeg su prepoznale i kritika i publika, a uz osmijeh se prisjetio i vremena prijateljevanja s Arsenom.

Za Arsena Dedića Predina veže dugogodišnje prijateljstvo, a velikog autora osjećao je ne samo kao prijatelja, već i kao mentora, starijeg brata, njegovu srodnu poetsku dušu. Upravo zato nakon velikog uspjeha albuma Matije Dedića “Matija svira Arsena” rodila se ideja za album “Zoran pjeva Arsena”. Predin je odabrao dvanaest pjesama koje su snimljene u gypsy swing aranžmanima, a njegova dugogodišnja suradnja s Damirom Kukuruzovićem i njegovim Django Group omogućila mu je da svoju ideju ostvari kako je i zamislio.

U godini u kojoj Predin slavi 40 godina impozantne glazbene karijere, album “Zoran pjeva Arsena” ujedno je i njegovo 40. studijsko izdanje.

O dubokom i iskrenom prijateljskom odnosu dva velika kantautora puno govori i sama Predinova izjava: “Arsen je bio vrlo duhovit čovjek, osoba koja nije znala lagati. Svakome je otvoreno rekao što ga ide tako da su se mnogi nelagodno osjećali u njegovu društvu. Uvjeren sam da bi na ovaj album rekao: ‘Svaki tvoj uspjeh je velika rana u mom srcu, osim ovog albuma.”

U druženju s medijima u zagrebačkoj Laubi, uz kavu i opuštenu atmosferu, svestrani Predin otkrio je i neke od velikih planova koja ga čekaju na budućem glazbenom, književnom i filmskom putu, o čemu će uskoro biti više službenih informacija.

Uz ekskluzivan koncert u Laubi, 7. prosinca sprema se i posebno iznenađenje, a Zoran Predin i Damir Kukuruzović Django group će na najbolji mogući način još jednom potvrditi univerzalnost Arsenove glazbe.

Ulaznice su još uvijek u prodaji po cijeni od 145 kuna, dok će u prosincu, neposredno prije koncerta cijena ulaznice iznositi 165 kn.

Ulaznice potražite u sustavu Entrio.hr


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene