VIŠEOSJETILNI PRAZNIK

Ljepotice nastupaju za Splitski Beach Festival

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Treće izdanje Split Beach Festivala održat će se od 4. do 6. kolovoza, a sve posjetitelje očekuje nezaboravni spektakl.

Prekrasne, atraktivne performerice stigle su u Hrvatsku. Spektal zvuka i svjetla, blještavilo kostima i vrhunski performansi samo su dio onog što nas očekuje ovog tjedna na Split Beach Festivalu. Najbolje europske performerice posljednjih dana uvježbavaju koreografije kojima će ples u hrvatskoj podići na jednu novu razinu.

Pogledaj i ovo showbuzz sjajan party Spektakularnim nastupom La Fieste završio Split Beach Festival

“Split Beach Festival predstavit će novu razinu scenografije koja se veže uz glazbene festivale ovakvoga tipa. Uz sjajne glazbenike koji će u tri dana nastupiti u Splitu, nezaboravan dojam na publiku zasigurno će ostaviti plesni umjetnici i akrobati koji su već stigli. Kostimi se pomno izrađuju posljednjih mjeseci od materijala pristiglih iz cijelog svijeta. Očekuje nas jedan višeosjetilni praznik koji ćemo dugo pamtiti!” – izjavio je ususret festivalu suorganizator Tomislav Burazin.

Treće izdanje Split Beach Festivala održava se od 4. do 6. kolovoza. Na njemu nastupaju senzacionalni aktobati i performeri La Fiesta pristigli iz gotovo cijelog svijeta. Više od 40 performera u glamuroznim kostimima začiniti će zadnju večer Festivala ispod zvjezdanog neba predstavljajući novi zanimljivi koncept zabave i višeosjetilno nezaboravno iskustvo koje očarava diljem svijeta. Takva glazbeno-scenska poslastica uvrstiti će plažu Bačvice i Split Beach Festival na listu svjetskih party destinacija. Uz akrobacije i specijalne efekte DJ-a Julian Jordan će se pobrinuti za vrhunski sound.

Julian Jordan mladi je nizozemski DJ koji je karijeru započeo sa samo petnaest godina. Odličnim nastupima i suradnjom sa svjetski poznatim imenima kao što su Martin Garix, Sander van Doorn i brojni drugi, rekordnom brzinom našao se među sto imena najpopularnijih DJ-a svijeta. Rado je viđen gost u najvećim svjetskim party destinacijama, a njegov dolazak na Split Beach Festival još jedna je potvrda vrhunskog line up-a ovog Festivala. Julian je nedavno nastupio i na Ultra Europe Festivalu koji se održao u Hrvatskoj.

La Fiesta je jedinstveni glazbeno-scenski spektakularni događaj koji objedinjuje više različitih umjetnosti. Više od 40 umjetnika u glamuroznim kostimima izvode atraktivne akrobatske točke u zraku, na svili te senzacionalne plesne točke u izvedbi zgodnih performerica. Atraktivni program praćen violinom i elektronskom glazbom čine savršen spoj modernog s klasičnim zvukom, a kako bi cijeli program bio na svjetskom nivou tu su i specijalni svjetlosni efekti.

Osim La Fieste i DJ-a Juliana Jordana, na Festivalu nastupaju Rudimental, Sunnery James & Ryan Marciano te egipatski trance DJ duo Aly&Fila. Split Beach Festival treću godinu za redom potvrđuje zavidan line up te se može pohvaliti mnogobrojnom publikom željnom odličnih ljetnih provoda.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene