sjajan party

Spektakularnim nastupom La Fieste završio Split Beach Festival

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pod zvjezdanim nebom najljepše splitske plaže, tijekom tri festivalska dana, posjetitelje su zabavljali svjetski DJ-i.

Spektakularnim nastupom glazbeno - scenske atrakcije La Fiesta završilo je drugo izdanje Split Beach Festivala. U sklopu La Fiesta stage-a nastupili su popularni švedski DJ dvojac Dimitri Vangelis & Wyman, DJ Joe2Shine, violinist Miguel Lara, gitarist Manul Moore i glazbenica Nalaya Brown, a performans u zraku i moru akrobata iz Cirque De Soleil-a, ples na svili, te očaravajuće profesionalne koreografije najboljih performera u svijetu, prepune su Bačvice ostavili bez daha.

Pogledaj i ovo showbuzz Split Beach Festival: Poznate ljepotice najavile englesku DJ zvijezda Paula Oakenfolda

Svjetski muški top model Simone Zin na Bačvicama uživao u hitovima Fedde Le Granda

Na Bačvicama je zaplesalo više od 10 tisuća posjetitelja iz cijeloga svijeta, a Festival je pratilo više od trideset predstavnika medija iz regije i svijeta. Uz vrhunski glazbeni program, Splićane i njihove goste oduševila je izvrsna produkcija, koja je upotpunila jedinstveni doživljaj nezaboravne party avanture. Na pozornicu od čak 180 m2 postavljen je 35 metarski full HD ekran, koji je pratio nezaboravne nastupe svjetskih zvijezda, vrhunska rasvjeta sa čak 60 rotirajućih reflektora, dok je najbolje svjetsko ozvučenje Adamson osiguralo neometan ples uz najbolje glazbene ritmove. Osim na jedinstvenom pješčanom plesnom podiju, posjetitelji su u nastupima uživali i na šanku, postavljenom u samom moru, sa kojeg se pružao predivan pogled na veliku pozornicu Festivala i prekrasne Bačvice.

 

This is life... #love #TagsForLikes.com #TagsForLikesApp #instagood #me #smile #follow #cute #photooftheday #tbt #followme #TagsForLikes.com #girl #beautiful #happy #picoftheday #instadaily #food #swag #amazing #TFLers #fashion #igers #fun #summer #instalike #bestoftheday #smile #like4like #friends #instamood

A photo posted by Simone Zin (@simon_z87) on

Drugo izdanje Split Beach Festivala podržao je potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva, regionalnog razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić, koji je na otvorenju uživao sa suprugom, manekenke Vedrana Linardić, Iris Rajčić i Lorena Kovač, dizajnerski dvojac ELFS te voditeljica Lana Pavić. Pod zvjezdanim nebom splitskih Bačvica, uz zvukove elektronske glazbe zaplesao je i svjetski muški top model Simone Zin, već godinama zaštitno lice modnog brenda Dolce&Gabbana, koji je na Festival stigao u pratnji prijateljice, dizajnerice modnog brenda Trussardi, Natalije Žarković.

Jedinstvenim spojem vrunske elektronske glazbe i ljetnih tuluma na plaži, Split je još jednom potvrdio svoje mjesto među najpoželjnijim party destinacijama, a Split Beach Festival upisao na svjetsku kartu kao neizostavni festival koji će, bez sumnje, u narednim godinama pisati povijest najboljih ljetnih provoda.


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene