3D spektakl

'Carstvo Velikog Oza' stiglo u Zagreb!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sinoć je u prepunoj dvorani zagrebačkog kina Cineplexx City Center one East održana svečana premijera najnovijeg Disneyjevog avanturističkog 3D spektakla – „Carstvo Velikog Oza“.

Osim što je, unatoč sinoćnjoj nogometnoj utakmici, izazvala veliko zanimanje šire javnosti, svečana premijera privukla je i mnoge poznate osobe iz javnog života među kojima su se najviše istaknuli pjevačica Žanamari Lalić, manekenka Ivana Delač te pravi Čarobnjak iz Oza – Luka Vidović koji je svojim iluzionističkim programom prije početka projekcije zabavio i nasmijao publiku do suza.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Carstvo Velikog Oza' Dnevnik.hr donosi prvu scenu avanturističkog 3D spektakla!

>> Carstvo Velikog Oza: Podijelili smo majice, blokiće i torbu

Podsjetimo, film „Carstvo Velikog Oza“ režirao je Sam Raimi, a glavne uloge u njemu su ostvarili James Franco, Mila Kunis, Rachel Weisz i Michelle Williams. Film od ovoga četvrtka, 7. ožujka kreće u kino distribuciju u hrvatskim kinima i IMAX-u, dan prije nego što će se to dogoditi u SAD-u.

O FILMU:

Nova Disneyjeva fantastična avantura snimljena u najmodernijoj 3D tehnologiji govori o nastanku voljenog čarobnjaka Oza čiji je autor L. Frank Baum. Nakon što Oscar Diggs (James Franco), mađioničar iz cirkusa upitnog morala, igrom slučaja iz prašnjavog Kanzasa dođe u čudesnu zemlju Oz u prvi mah pomisli da je osvojio jackpot budući mu slava i bogatstvo stoje pred nosom… Sve dok ne upozna tri vještice: Theodoru (Mila Kunis), Evanoru (Rachel Weisz) i Glindu (Michelle Williams) koje nikako nisu uvjerene da je upravo Oscar čarobnjak kojeg su svi čekali. Nevoljko uvučen u problem epskih proporcija koji ima veze s carstvom Oza i njegovim stanovnicima, Oscar će morati otkriti tko je dobar, a tko zao prije nego bude prekasno. Koristeći svoje magične trikove – i uz malu pomoć čarobiranja – Oscar sebe neće pretvoriti samo u velikog i moćnog čarobnjaka, već i u bolju osobu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene