Ho Ho Ho

VIDEO Djevojka otela Djeda Božićnjaka samo za sebe!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Možete li zamisliti djevojku koja za Božić ne želi poklone, jer želi Djeda Božićnjaka samo za sebe?

Simpatična Božićna priča Filipa Dizdara, koju nam je nedavno ispričao u pjesmi 'HO HO HO', dobiva i svoj vizualni identitet. Djevojka koja otima Djeda Božićnjaka samo za sebe i Djed Božićnjak koji svira gitaru samo su dio ove neobične priče koju je režirao sam Filip Dizdar.

Pogledaj i ovo Filip Dizdar i Maja Šiprak - 2 Veliko veselje Brat Natali Dizdar pohvalio se predivnim vijestima: ''Blagdani prošli, a još 3 mjeseca do poklona!''

Veseli blagdanski ritam i simpatična priča u pjesmi „HO HO HO“ Filipa Dizdara

Spot je sniman na imanju poznatom kao 'Božićna priča obitelji Salaj', koje krasi 1 300 000 božićnih lampica. Ovo čarobno imanje nalazi se u Čazmi i poznato je kao jedino imanje na ovim prostorima u potpunosti tematski 'uronjeno' u Božićni ambijent… Djevojku koja otima Djeda Božićnjaka u spotu glumi mlada djevojka iz Rijeke, Zara Hrvatin, kojoj je ovo bila prva uloga u video spotu, a po riječima redatelja spota, u njoj se odlično snašla!

'Zara je svoju ulogu odlično odigrala, a time i meni pomogla da se i ja potpuno uživim u svoju. Na snimanju sam bio maskiran u Djeda Božićnjaka što je privuklo veliki broj djece da mi priđe u želji za fotografiranjem. Iako to nisam očekivao, bilo je jako zabavno glumiti djeda s gitarom neko vrijeme. Spot je pozitivnog karaktera i ovog puta sam smanjio nasilje na minimum, ipak su blagdani', rekao je Filip Dizdar.

Glazbu pjesme 'HO HO HO' zajedno potpisuju Filip i provjereni suradnik Alan Dović, s kojim je surađivao i na posljednjem singlu 'Ona zna'. Produkciju i aranžman također potpisuje Alan Dović, dok je mastering pjesme radio Dragutin Smokrović-Smokva.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene