nastala u jednom dahu

Pogledajte što je glazbenik Toni Pavić snimio ploveći od Splita do Vela Luke, postao je prava atrakcija na trajektu!

Toni Pavić Toni Pavić Ivana Drinjak/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Toni Pavić Galerija

Toni Pavić objavio je svoj novi singl "Učini mi" koju prati i atraktivan spot.

Pjevna mediteranska pop balada "Učini mi“ novi je singl Tonija Pavića za koju je snimljen atraktivan i vrlo zanimljiv spot na trajektu od Splita do Vela Luke i nazad. Glazbu, stihove i aranžman za ovu upečatljivu pjesmu napisao je Toni, a da bi pjesma dobila ovako privlačan vizualni identitet udružio je snage sa Sjajnim splitskim glumcima Perom Eranovićem i Petrom Krolo.

Pogledaj i ovo Toni Pavić Spoj gitare i harmonike Toni Pavić zvukom i slikom dočarava svoju novu pjesmu koja ga je pronašla baš u pravom trenutku

"Ova pjesma nastala je u jednom dahu, nakon tri noći koje sam proveo na brodu u Veloj Luci i drago mi je da je spot upravo oslikao tu atmosferu pjesme koju sam zamislio dok sam je pisao. Pjesma govori o onim osjećajima koji su, čini mi se, najvažniji u svakom ljudskom odnosu. To su ponos, ljubav, sigurnost i sloboda. Nadam se da će se ljudi prepoznati u ovoj pjesmi i da će doći do njihovih srca“, rekao je Toni.

Očaravajuću mediteransku atmosferu "Učini mi“ sjajnom i nesvakidašnjom idejom za spot je kamerom dočarao redatelj Luka Mamuza iz studija Foto Marin iz Livna, a dobro raspoloženje cijele ekipe preneseno je i na video. Audio produkciju i orkestraciju je i ovaj put sjajno posložio producent Gabrijel Prusina iz produkcije MASS Studios iz Mostara. Nakon odličnih pjesama "Mostarka“, "Tuga jača od ljubavi“, "Još trebam te“ i drugih, Toni Pavić nastavlja oduševljavati svojim glasom i pjesmama i sve više privlačiti pažnju brojne publike koja ga sluša i dolazi na nastupe uživo diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Toni Pavić iza sebe ima nekoliko singlova, a publika ga prepoznaje po sjajnim izvedbama svojih autorskih, ali i obradama drugih pjesama i odličnoj atmosferi na svirkama uživo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene