SENZACIONALNA PJESMA

Premijera: ''Ljubav na daljinu'' osvojiti će vas na prvu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pred vama je nešto novo, drugačije, svjetski. Suradnja Davida Temelkova i Miroslava Rusa rezultirala je pjesmom ''Ljubav na daljinu''.

David Temelkov od samog početka nikoga ne ostavlja ravnodušnim, od regionalnog showa X Factor, pa do singlova 'Bila je bolja' i 'Dišem za nas'. Publika je također prepoznala Davida, koji svakim novim nastupom dokazuje svoju pjevačku kvalitetu.' Mistična suradnja Davida Temelkova i Miroslava Rusa rezultirala senzacionalnom pjesmom - 'Ljubav na daljinu' .

Pogledaj i ovo David Temelkov (FOTO: PR) Sjajna pjesma Dva svijeta spojena u jedan, glazbena priča Davida Temelkova i Miroslava Rusa!

Dodatnu težinu ovoj priči daje pojava autora, čije je ime velikim slovima upisano na regionalnu glazbenu kartu. Radi se o Miroslavu Rusu, autoru nezaboravnih hitova Toše Proeskog, Crvene jabuke, Željka Bebeka i mnogih drugih.

'Zapravo događa mi se nešto, što nisam baš ni mislio da će mi se dogoditi, da se poslije svih ovih godina opet aktivno uključim na scenu. Naime, imao sam strašnu želju prije desetak godina, da ono što kažu, 'okačim kopačke o klin' i da zapravo pišem pjesme samo za sebe, i da se ne bavim studijima, produkcijama, aranžmanima. Međutim, onda mi se dogodio David Temelkov, koji se odjednom pojavio, neću reći niotkuda, došao je s Tonijem Cetinskim, koji ga je dobro prepoznao, i pokazalo se da smo dosta slični u nekim stvarima i isto razmišljamo o glazbi.'

'Sve to skupa potaknulo me da napravim neku novu promociju sebe, sa nekim novim pjesmama, sa razmakom od desetak godina od mog bavljenja Tošom Proeskim, Crvenom jabukom, Željkom Bebekom, ITD Bendom, da ne nabrajam. Davida sam osjetio baš u tom krugu ljudi, za koje mislim da mi je zapravo bila čast da radim sa njima. Istovremeno sam u svoj maloj produkcijskoj kući krenuo u jednu priču s mladim ljudima, što mi je dalo snage da ne uđem samo u jednu pjesmu, već u cijeli album. Od albuma puno očekujem, a obzirom na moje iskustvo rijetko promašim. Dakle, budite spremni David Temelkov i Miroslav Rus uz pomoć ekipe pripremaju vjerujem ugodna iznenađenja, nama se čini dobro, nadam se kako će se i vama svidjeti.', poručio je Rus.

Zadovoljstvo suradnjom sa velikim glazbenim imenom i poznatim hitmakerom, nije krio ni sam David Temelkov,'Čast i zadovoljstvo mi je raditi s iznimnim autorom kao što je Miroslav Rus. Raditi sa njim, najveći je kompliment koji sam mogao dobiti, jer nakon 10 godina pauze, vratio se i krenuo raditi sa mnom. Ova suradnja dogodila se potpuno spontano i mistično, naime dok sam sudjelovao u regionalnom showu X Factor, kao pjesma spasa u polufinalu bila je 'Igra bez granica' Toše Proeskog koju je napisao Miroslav Rus, i sudbina je htjela da upravo na tu pjesmu ispadnem iz showa. Moje tadašnje nastupe primjetio je Toni Cetinski, koji je i bio poveznica mog upoznavanja sa Rusom, nakon čega smo kliknuli na prvu i krenuli u glazbenu suradnju.' ''Ljubav na daljinu' pjesma je koja osvaja na prvu, kao što je osvojila i mene', kazao je David. 'Radi se o skladbi drugačijoj od ostalih, o pjesmi koja ima svjetski prizvuk, tako da mi je jako drago da smo malo promijenili stvari i krenuli svojim putem, koji je potpuno nova i naša priča.'

'Jako se veselim predstojećem nastupu u Vodicama, druženju sa publikom i kolegama izvođačima. Posebno mi je drago što ću predstaviti svoj rad, i rad cijelokupnog tima ljudi koji stoje iza mojih pjesama. Imamo što ponuditi publici, jedva čekam da sve započne, ta da zajedno sa publikom uživamo u svemu.'

Novu skladbu prati i zanimljivi video spot sniman na atraktivnim lokacijama u Zagrebu i okolici. Pjesmu poslušajtei  uživo u sklopu velike koncertne turneje 'Radijsko srce', čija je prva sljedeća postaja Sisak, ove subote 08.04.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene