Sve se zeleni

Slavite Sv. Patricka? Evo gdje izaći van!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Omiljeni praznik Iraca, i onih koji se tako osjećaju, svakako je Sv. Patrick!

Sv.Patrik praznik je koji se udomaćio i na našim prostorima. Kiltovi, zelena boja i djetelina najčešća su obilježja Irske. Ako uz to dodamo pjesmu, ples i litre i litre piva, onda je teško zaobići omiljeni irski praznik.

Pogledaj i ovo showbuzz Vojnici samo gledali Ova fotografija je obilježila nedjelju

Proslavu Dana Sv. Patricka u Zagrebu ove godine zajednički organiziraju Hrvatsko-irska kulturološka udruge i OTK Ferdinand Budicki, uz potporu i u suradnji sa Veleposlenstvom Republike Irske.

>> Irski gulaš, glazba i oldtimeri: Počinju dani Sv. Patricka u Zagrebu!

Festivalsko događanje trajat će dva dana (15. i 16. ožujka) u prostoru Muzeja automobila Ferdinand Budicki, dok će Irski tjedan u centru grada sa bogatim programom trajati od 12. do 17.ožujka. Popodnevni program u muzeju je pun glazbenih nastupa, počevši sa Thin Lizzy Tribute band, Paddys Allstars, Carpathia, Ciotog, Celtic Fantasy, Irish Maiden, a headlineri nam stižu ravno iz Dublina - The Bogus Pogues od kojih očekujemo da će tako podignuti atmosferu da će zabava trajati do dugo u noć.

Zeleno i u klubovima

Slavit će se u gradu, ali i u klubovima. Shamballa organizira Mini fest i dovodi mlade producente u DJ.eve. Jedan od sudionika koji ce u subotu otvoriti fest je 'Erptech' čiji se nastupa bazira na Tech-House(Warm up). Niko Kovačević poznat kao 'Nikk Noris' mladi DJ sa završenom DJ akademijom, brojnim nastupima, izvrsnom interakacijom s publikom te nadasve dobro izvedenom klubskom glazbom, te mnogi drugi.

Uz najveće irsko slavlje pripremili su Whiskey Jameson - obavezan dress code je ZELENO, a irsko slavlje St.Patrick's dan slave s irskim vilama koje će za svakoga pripremiti poklon iznenađenja.

Aquarius isto tako slavi Patrika! Kao dodatak prethodno poslanoj najavi za 'Funhouse: Patrick's night out' koji će se održati u subotu 16.03. u klubu Aquarius.

Trenutno najpopularniji klub u Zagrebu Vintage Industrial Bar isto tako priprema odličnu zabavu 'malih zelenih' te priprema live bend i promo cijene Jamesona.

Gdje god završili za vikend, želimo vam odličnu zabavu! I ne zaboravite nositi nešto zeleno!

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene