Bit će to poseban koncert!

Omiljeni Sergej Ćetković proslavit će svoj rođendan u Areni Varaždin, najavljuje nezaboravan provod!

Sergej Četković - 2 Sergej Četković - 2 In Magazin 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Sergej Ćetković - 5 In Magazin: Sergej Ćetković - 6 In Magazin: Sergej Ćetković - 7 Sergej Ćetković - 2 Sergej Ćetković - 3 Sergej Ćetković Sergej Ćetković In Magazin: Sergej Ćetković - 1 In Magazin: Sergej Ćetković - 4 Sergej Ćetković +14 In Magazin: Sergej Ćetković - 5 Galerija

Koncert za Dan žena nije Sergejev prvi koncert u Areni Varaždin, ali ovaj 04.03. 2023. će ipak biti po nečemu malo posebniji.

Crnogorski pjevač Sergej Ćetković vrlo je uzbuđen zbog svog koncerta u Areni Varaždin, a u nastavku je otkrio zašto i što će tada još slaviti.

Pogledaj i ovo Proslava 18. rođendana kćeri Ace Pejovića, Slobodan Boba Živojinović, Filip Živojinović, Viktor Živojinović nema tko nije bio Najveća imena srpske estrade sjatila se na proslavu rođendana kćeri miljenika regije, pogledajte tko je sve došao na veliki tulum za pamćenje!

"Ovaj će koncert u Areni Varaždin biti poseban po tome što ću svoj 47. rođendan proslaviti prvo s predivnom publikom u Varaždinu, obzirom da mi je rođendan nekoliko dana kasnije. Prošli put smo imali koncert za pamćenje pa eto prilike da se ponovo družimo i pjevamo neke stare i neke nove pjesme koje su od skoro na našem repertoaru", rekao je Sergej i pozvao sve na proslavu.

Mnogobrojni koncerti i nastupi u raznim gradovima, nažalost ne ostavljaju mu dovoljno prostora da ih i pobliže istraži i upozna, bar ne koliko bi to sam htio.

Ali o Varaždinu ima samo riječi hvale.

"Nažalost uvijek sve bude na brzinu pa nikad nemam dovoljno vremena za posjetiti grad. Ipak svaki povratak donese neke nove divne ljude u moj život i kvalitetno vrijeme koje provedem s njima. Osjećao sam se lijepo u Varaždinu prošli put i znam da će me publika dočekati otvorenog srca, to me veseli", objasnio je Ćetković.

I unatoč zauzetom rasporedu, raznim gostovanjima, obavezama, Sergej za sebe kaže da se ne doživljava kao zvijezda, već da uživa kada može razveseliti svoju publiku.

"Zahvalan sam i privilegiran što radim posao koji volim svim svojim bićem i što imam publiku koja me podržava sve ove godine. Borit ću se da i dalje zaslužim i opravdam svaki lijep komentar i aplauz svoje publike", za kraj je dodao Sergej.

Svoje ulaznice kupite preko sustava Eventim.
 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene