Slobodna!

Razvod kao prilika za slavlje u novom zabavnom hit-singlu: "Majko moja rastajem se ja, a tek sam se udala!"

Nina Donelli - 5 Nina Donelli - 5 Rok Maver 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Donelli - 1 Nina Donelli - 2 Nina Donelli - 3 Nina Donelli - 4 +0 Nina Donelli - 5 Galerija

Nina Donelli snimila je spot za novu pjesmu "Slobodna" s kojom će se predstaviti na festivalu u Vodicama.

"Majko moja rastajem se ja, a tek sam se udala!" stihovi su nove pjesme Nine Donelli u kojima se, sudeći prema aktualnim statistikama, može pronaći sve više žena koje su lošem braku odlučile reći zbogom. Pjesma "Slobodna" na duhovit način progovara o situaciji kada žena shvati da udaja i nije bila tako dobra zamisao pa umjesto da očajava, problem okrene u svoju korist gledajući na razvod kao na još jednu priliku za dobru feštu.

Pogledaj i ovo showbuzz posebna emocija Naš je duet mnogima bio trn u oku, a sada svi komentiraju da imamo pjesmu godine

"Za vrijeme jednog mog koncerta primijetila sam skupinu djevojaka koje su se sjajno zabavljale, a na glavama su nosile vjenčane velove. Automatski sam pomislila da slave djevojačku večer i javno im čestitala, no one su rekle da zapravo slave razvod jedne od njih. Mojem iznenađenju nije bilo kraja i tada sam shvatila da je razvod prilika za novi početak i rodila se ideja o pjesmi koja će biti himna razvoda. Sutradan sam nazvala mog dragog suradnika Nenu Ninčevića kojemu se ideja svidjela te je zajedno s Robertom Piletićem napisao sjajan tekst koji je uglazbio i producirao hitmaker Raay", objasnila je Nina zanimljive okolnosti nastanka pjesme nesvakidašnje tematike za koju je snimila i živopisan videospot u režiji Roka Mavera.

Nina Donelli novi će singl predstaviti 10. lipnja u Vodicama na CMC festivalu koji ove godine slavi jubilarnu 15. obljetnicu i najveći je regionalni glazbeni festival. Publika zna da od Nine može očekivati vrhunski show, a njen nastup u Vodicama bit će odlična uvertira za seriju ljetnih koncerata koji su pred njom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene