Nešto novo

Pjesma 'Daleko' dobila i video

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovih dana snimljen je i video broj u režiji višestruko nagrađivanog filmskog autora Branka Pašića.

Uz nedavne uspješne koncertne nastupe na Artikuliranju, te u zagrebačkom Vintage Industrial Baru sve svirački zapaženiju petorku predvođenu kantautorom i producentom Nenadom Borgudanom u skorašnje vrijeme očekuju nastupi u Stubičkim Toplicama, Splitu i Koprivnici, dok se za jesen priprema veliki zagrebački koncert u Tvornici na kojem će promovirati svoj nadolazeći treći studijski album.

Pogledaj i ovo Goran Bogdan u filmu Faraway - 1 Opa, opa! Iščekivani film s Goranom Bogdanom stigao je na Netflix, naš zgodni glumac skinuo se do kraja!

Predstavljena nova pjevačica grupe Detour!

Također njihov singl 'Srce veliko' prema posljednjem izvješću HDS našao se u drugoj polovici 2013. godine među top 5 najvrćenijih skladbi. Aktualni singl 'Daleko', kojeg autorski potpisuje Maja Posavec, već je zauzeo mjesto na HrTop40 listi dospjevši prošlog tjedna već na 16 poziciju što je dobar pokazatelj da ono što Nenad, Maja i ostatak ekipe radi osim što je prepoznala kritika istovremeno zapazila i šira publika.

Ovih dana snimljen je i video broj u režiji višestruko nagrađivanog filmskog autora Branka Pašića. Spot na simboličan način prikazuje težnju za slobodom, osobnom identifikacijom i realizacijom kroz prikaz žene u raznim povijesnim razdobljima. Samo od sebe se nametnulo, a i očekivano bilo, da se glavna uloga prepusti pjevačici i autorici pjesme Maji Posavec kojoj su se pridružile i plesačice iz plesne skupine 'Black Angels' plesnog centra 'Osmijeh'.

Detour iza sebe ima dva studijska albuma 'Detour' i 'TV', a trenutno se nalaze u studiju gdje se pripremaju pjesme za treći album kojeg će Aquarius Records objaviti krajem listopada.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene