Kreću ljetni festivali

Najveće zvijezde YouTubea na zajedničkom open-air koncertu u Šibeniku

Connect (Foto: PR) Connect (Foto: PR) PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Connect (Foto: PR) Buba Corelli (Foto: PR) Rasta (Foto: PR) +0 Hype Beats Festival (Foto: PR) Galerija

"Hype Beats Music festival" očekuje nas u Šibeniku 7. kolovoza.

Nije dugo trebalo da nakon Koreje, Japana, Amerike i Kanade konačno i Hrvatska dobije svoju inačicu glazbenog festivala najpopularnijih regionalnih izvođača na YouTubeu.

Pogledaj i ovo Will Ferrell (Foto: Getty Images) Dobro došao! Slavni Will Ferrell uživao u ljepotama našeg nacionalnog parka: "Ne bih ga prepoznao!"

Open-air "Hype Beats Music festival" okupit će na stadionu SRC Ljubica u Šibeniku 07. kolovoza tisuće mladih iz cijele regije kojima je na umu samo zabava uz ritmove novog glazbenog vala koji je već osvojio sve domaće diskoteke i klubove.

Buba Corelli (Foto: PR) Buba Corelli (Foto: PR) Foto: PR

Više od godinu dana trajalo je pomno praćenje 'trendinga' na najpopularnijem glazbenom servisu na svijetu YouTubeu pa više nema dvojbe da u Hrvatskoj mladi obožavaju izvođače kao što su Jala Brat, Buba Corelli, Coby, Rasta, Senidah, ali i naša grupa Connect. Vidi se to iz desetaka milijuna pregleda njihovih spotova koji su postali već pravilo, a ne iznimka. Rijetko tko iz Hrvatske može se usporediti s ovako laskavim brojkama.

Kao posebno iznenađenje festivala, organizatori u strogoj tajnosti čuvaju identitet glavnog izvođača. No, kako se na ovom festivalu radi isključivo o nastupu najslušanijih zvijezda na YouTubeu, nije teško pretpostaviti da će u Šibeniku stadionski nastup začiniti i jedna od hrvatskih najvećih glazbenih zvijezda.

Rasta (Foto: PR) Rasta (Foto: PR) Foto: PR

Organizatori ovog festivala mogu se pohvaliti kako su u samo tri dana od objave festivala preko on-line platformi prodali već preko tisuću karata, ali to je tek mali dio masovnog ludila koji nas očekuje u Šibeniku za malo više od mjesec dana.

Svi zainteresirani, ulaznice mogu nabaviti na svim prodajnim mjestima Eventima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene