započinje mini turneja

Prvi veliki solo koncert: Lu Jakelić ove srijede u Petom kupeu premijerno uživo predstavlja album ''Šesto čulo''

Lu Jakelić - 6 Lu Jakelić - 6 promo foto 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lu Jakelić - 6 Lu Jakelić - 2 Lu Jakelić - 4 Lu Jakelić - 5 Lu Jakelić - 7 Lu Jakelić - 1 Lu Jakelić - 3 Lu Jakelić - 3 Lu Jakelić - 4 Lu Jakelić - 5 +19 Lu Jakelić Galerija

Koncertom u zagrebačkom Petom kupeu Lu Jakelić započinje mini turneju.

Uvijek hrabra i beskompromisno svoja te s posebnim odnosom s vlastitom publikom, kantautorica Lu Jakelić novu godinu započinje s mini koncertnom turnejom u sklopu koje će publici uživo predstaviti novi album "Šesto čulo".

Pogledaj i ovo showbuzz premijera spota Jedna od najperspektivnijih domaćih kantautorica srušila "Zidove" i najavila drugi studijski album

Prva koncertna postaja bit će zagrebački Peti kupe, gdje će 15. veljače zajedno s pratećim bendom održati svoj najveći samostalni koncert dosad, nakon čega slijede nastupi u Splitu, Šibeniku i Rijeci.

"Zagreb nam je veliki prasak, a nakon toga nastavljamo turneju i u drugim gradovima. Uskoro stiže još datuma, a osim u Hrvatskoj, nastupit ćemo i u regiji, čemu se posebno veselim", otkriva Lu Jakelić, jedna od najperspektivnijih kantautorica nove generacije.

Za produkciju albuma zaslužan je njezin dugogodišnji suradnik Rejhan Okanović, dok je bubnjar Senad Šuta iz Dubioze Kolektiva pridonio žešćem zvuku na izdanju, a on će se pridružiti i samom nastupu, kao dio benda s kojim će Lu Jakelić nastupiti u Petom kupeu.

Ovim koncertom u Zagrebu započinje i mini turneju, u sklopu koje će i u ostatku regije tijekom godine uživo predstaviti aktualni album i svoj rad. Nakon nastupa pred zagrebačkom publikom slijede dosad potvrđeni koncerti u splitskom Backbaru (24. veljače), šibenskom Azimutu (25. veljače) i riječkom Pogonu kulture (24. ožujka).

Lu Jakelić već je s debitantskim albumom "Sve o čemu sam šutjela" iz 2019. godine unijela svježinu i novost na domaću glazbenu scenu i oblikovala se u jednu od najperspektivnijih kantautorica nove generacije. Otad hrabro korača svojim glazbenim putem birajući smjer ispunjen hrabrošću i upornošću.

Na tom putovanju ostvarila je priznanja u obliku nominacija za nagrade Porin, Rock&Off i Večernjakova ruža, a prošle godine pridružila se i glazbenim gostima Parnog valjka na njihovu veličanstvenom koncertu "Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći… Aki" u rasprodanoj pulskoj Areni te je nastupila i kao predgrupa cijenjenoj regionalnoj glazbenoj umjetnici Konstrakti na njezinu nastupu u Dubrovniku.

Ulaznice za koncert u Petom kupeu u Zagrebu dostupne su u prodaji preko sustava Eventim te na svim njihovim prodajnim mjestima, po pretprodajnoj cijeni od 9,29 EUR. Organizator koncerta je Baba Production.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene