o ljudima koji se opiru ljubavi

Ida Prester u novom ljubavnom singlu ugostila tajnovitog mladog umjetnika Fantoma!

Ida Prester i Fantom - 3 Ida Prester i Fantom - 3 PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ida Prester i Fantom - 2 Ida Prester i Fantom - 1 +0 Ida Prester i Fantom - 3 Galerija

Ida Prester i Fantom predstavljaju svoj novi singl "Budalo".

Nakon niza uspješnih singlova naša produktivna glazbenica Ida Prester nastavlja s glazbenim iznenađenjima. Objavila je novi singl "Budalo" u suradnji s tajanstvenim mladim umjetnikom Fantomom, a o čemu se točno radi ispričala je i ona sama.

Pogledaj i ovo Ida Prester, priče za laku noć - 1 podrška kulturnjaka pjevačici U Zagrebu održana umjetnička akcija podrške Severini, umjetnici su čitali dječje priče za laku noć, pridružila im se i Ida Prester

"Ovo je pjesma o ljudima koji se opiru ljubavi, a zapravo je od početka sve jasno. Iz straha igraju igrice, prave se ludi i samo gube vrijeme. Za njih je smišljena i poruka pjesme: "Prestani s inatom i dođi da me voliš, moglo bi biti dobro baš, budalo". Nek vam ova pjesma i poruka budu soundtrack ljeta koji stiže, ljeta u kojem ćemo nadoknaditi sve propuštene poljupce i zagrljaje", ističe Ida.

Ovo je prva suradnja Ide i Fantoma, koji je za pjesmu osmislio plesni aranžman pun retro sintova, baziran na zvuku 80-ih.

"Fantom je jako zanimljiv autor i izvođač. Pratim ga već nekoliko godina, autentičan je i stvara sint pop hitove popularne među indie publikom cijele regije. Čim sam krenula u pisanje ove pjesme čula sam njegov vokal. A i vizualno se savršeno uklopio u ovu noćnu fantaziju. Nevjerojatno je fotogeničan i stajliš", kaže Ida Prester.

Novi singl komentirao je i Fantom.

"Pjesma “Budalo” je sudar dvije različite generacije alternativnog domaćeg popa. Iako se sam zvuk definira kao “retro”, tematika pjesme je moderna, pa se tako svaka generacija može pronaći u njoj i osjetiti njenu vibru i emociju. Ida već duže vrijeme daje pravi primjer svojim starijim kolegama podržavajuću nas koji smo na početku i kojima je takav vid podrške jako potreban i značajan", kaže glazbenik.

Ljubavna igra Ide i Fantoma prenesena je i u zanimljiv pop art video koji potpisuje iskusna filmska ekipa. Režije se prihvatio Miroslav Terzić, autor nagrađivanog filma "Šavovi" i serije "Tajkun", a vizualni dio potpisuje snimatelj Miloš Jačimović (Tilva Roš). Kostime je osmislio Idin dugogodišnji art direktor, Marko Čerketa.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Gemma Owen s roditeljima Gemma Owen - 5 Gemma Owen - 4 Gemma Owen - 1 +4 Gemma Owen - 2 Zanimljivosti Kći legendarnog nogometaša ulazi u show pun seksa i eksplicitnih scena: "Mislim da tata neće biti sretan"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Peta Wilson Peta Wilson Peta Wilson Peta Wilson +0 Peta Wilson Nekad i sad Pamtimo je kao fatalnu plavušu, nije joj mogao odoljeti ni Putin, a pogledajte kako danas izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene