Stiže nova pjesma

Hladno pivo se oprašta od 'Svijeta glaumura' i traži predgrupu za 'Dan radosti'!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Koncert za Dan radosti će ujedno biti i finalni obračun s aktualnim albumom 'Svijet glamura' kojeg je bend dijelio sa svojom publikom zadnje dvije godine.

Već najavljenim koncertom na Šalati, 25. svibnja, Hladno pivo će obilježiti dugu i uspješnu karijeru, ali i zatvoriti par poglavlja.

Pogledaj i ovo Josipa Lisac GLAZBENA DIVA Josipa Lisac velikim koncertom u Zagrebu zaokružuje obljetnicu Dnevnika jedne ljubavi

Nakon 25 godina sviranja, grupa je posljednjih par mjeseci prošla kroz nekoliko osobnih i glazbenih promjena. Tako s njima više nije trubač Stipe, a dečki nastavljaju kao četvorka s pridruženim multiinstrumentalistom Dedom.

>> Hladno pivo traži predgrupu - prijavite se!

Koncert će ujedno biti i finalni obračun s aktualnim albumom 'Svijet glamura' kojeg je bend dijelio sa svojom publikom zadnje dvije godine, a obilježili su ga 'Ezoterija', 'Svijet glamura' i 'Pravo ja'.

U međuvremenu, dečki su ušli u studio Present i sa svojim prijateljem i producentom Denykenom snimili novu pjesmu kojom najavljuju novo razdoblje i kojom se pozdravljaju od 'Svijeta glamura'. Nova pjesma Hladnog piva u radijski eter stiže uskoro!

'Dan radosti', kako je spontano prozvan koncert, bit će uistinu dan radosti za neke. Naime, Hladno pivo je objavilo da traži predgrupu, a svi zainteresirani mogu slati svoje materijale do 20. travnja na stranicu Dana Radosti na Facebooku.

Hladno Pivo izabrat će 5 bendova nakon čega će se glasovima FB fanova i benda odabrati grupa koja će otvoriti koncert na Šalati.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene