Nešto drugačije

Hjer u potpunosti izašao iz svoje zone i upustio se u pomalo neobičnu suradnju: "Baš sam ponosan!"

Hjer Hjer PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Hjer +0 Hjer Galerija

HJER i Scifidelity Orchestra predstavljaju pjesmu ''Mila''.

Hjer, se kroz svoje pjesme publici predstavio kao pop rock glazbenik, izuzetno prepoznatljivog vokala, a u suradnji sa svojim autorom i producentom Miroslavom Lesićem Lesique, svakom novom pjesmom, publici nudi nešto novo.

Pogledaj i ovo showbuzz Premijera Hjer predstavlja novu pjesmu ''Oprosti mi'', priča je to o završetku jedne ljubavne priče

Tako je bilo i ovoga puta, jedino što su dečki sada u potpunosti izašli iz svoje zone i upustili se u pomalo neobičnu suradnju sa Scifidelity Orchestra, u pjesmi ''Mila''.


Od starinskog roots blues-a, preko dixie-swinga, pa sve do modernih obrada čine već sada prepoznatljiv zvuk Scifidelity Orchestra. Osnovani prije dvanaest godina, u svom portfoliju već imaju upisane dvije nominacije za album za Porin, nastupe diljem Europe, kao i ulazak u finale Supertalenta u Hrvatskoj. A sada mogu dodati i suradnju s pop rock glazbenikom Hjerom.

"Ovo mi je prva suradnja s drugim izvođačem i baš sam ponosan na krajnji rezultat. Moj vokal, njihov stil, spoj i pop-jazz fuzije čine zanimljivu kombinaciju zvuka. Teško za objasniti riječima, baš se treba poslušati. Pjesma ima zaraznu romantičnu melodiju", rekao je Hjer.

Tekst za pjesmu potpisuje Filip Horvat, glazbu Miroslav Lesić Lesique koji zajedno s Scifidelity Orchestra potpisuje i aranžman.

"Mila je energija koja odiše životnom pričom. Mila je sve ono što želiš nakon najgoreg dana, onaj osjećaj sigurnosti, povjerenje i svoje ljude. Mila je čežnja, Mila je ljubav, Mila je život", složili su se dečki.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox - 1 Megan Fox - 2 Megan Fox i Machine Gun Kelly Megan Fox i Machine Gun Kelly - 4 +20 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 3 Celebrity Slavna ljepotica dala naslutiti da joj se dogodilo ono što su svi predviđali: "Ako je i ona, mi ostali stvarno nemamo nade"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 - 3 Let 3 +24 Let 3 Zanimljivosti Stranci ne prestaju komentirati Let 3, pogledajte njihove izraze lica kada su ugledali dečke na pozornici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene