Dubrovnik Electronic Festival

Fedde le Grand stiže u Dubrovnik - imamo dobitnike

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od najpoznatijih DJa na svijetu otvara Dubrovnik electronic festival, a Club Revelin ima i karte za čitatelje Dnevnik.hr-a.

Na Dubrovnik Electronic Festivalu, od 12. do 15. kolovoza, u Culture clubu Revelin nastupit će Fedde le Grand, Saint WKND, DJs from Mars, Marco Bailey i Kryder. Ne treba sumnjati da će najveću pozornost publike, kao i nekoliko zadnjih godina, izazvati nastup nizozemske zvijezde Fedde le Granda, već na otvaranju Festivala, 12. kolovoza.

Pogledaj i ovo showbuzz U Revelinu Miljenik dubrovačke publike: Svjetska zvijezda uživa na Jadranu

Mađarski duo Craziibiza rasplesao dubrovački Revelin

Riječ je o jednom od najpoznatijih svjetskih DJa i redovitom headlineru svih svjetskih festivala elektronske dance glazbe. Široj je svjetskoj publici najpoznatiji po hitu “Put your hands up 4 Detroit”, kao i po remiksevima hitova Coldplaya, Michael Jacksona, Shakire, Mariah Carey i drugih. Stalan je gost najprestižnijh svjetskih klubova poput “Pacha Ibiza”, “Green Valey” i “Marquee”. Svi njegovi nastupi u dubrovačkom Revelinu bili su rasprodani, pa je u jednom od intervjua rekao da je u Dubrovniku kao kod kuće.

Culture Club Revelin ima i 2 karte za dvoje sretnika koji će moći spektakl vidjeti uživo. Pošaljite nam na mail natjecaj@novatv.hr zašto želite na Dubrovnik Electronic Festival jer možda baš vi osvojite kartu.

Imamo i dobitnike: 

Dejan Pivac
Marjana Uvodić
 

“Uvijek mi je u Dubrovniku fenomenalno. Neki članovi mog tima nisu još bili, pa sam im pričao o kakvom je prekrasnom gradu i klubu riječ. Ljeto je najbolje doba godine. Vrijeme je uvijek dobro, publika koja napuni klub je uglavnom na godišnjem odmoru, pa su dobro raspoloženi. Osobno, svejedno mi je za koliko ljudi sviram, dok god dobivam natrag energiju koju šaljem publici,” kaže jedan od najpoznatijih DJa današnjice, koji u Dubrovnik u pravilu dolazi privatnim zrakoplovom.

 

DJs from Mars, talijanski je DJ team, poznat u svijetu po ekstravagantnim nastupima. Max Aqualuce i Luca Ventafunk proslavili su se i po EDM obradama popularnih hitova.
Marco Bailey, velika je belgijska DJ zvijezda, s mnogo obožavatelja u Hrvatskoj, posebno u i oko Dubrovnika. Već 20 godina nastupa na svim prestižnim festivalima u svijetu.

Kryder je jedan od najperspektivnijih DJa mlađe generacije. Poznat je po tome da ne prati trendove, nego ih postavlja. Vrhuncem njegove dosadašnje karijere može se smatrati objava hita “Aphrodite”, 2013. godine, što mu je donijelo pozive na prestižne pozornice širom svijeta.

Osim spomenutih, na Dubrovnik electronic festivalu nastupit će i domaće snage, DANCElectricPHILIPE AUDIOMETRIC, dBA, SPEED i PHIBEROPTIC.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene