Sjajan video

MMA borac i zgodni glumac završili u ringu zbog fatalne Jelene!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kako izgledaju žestoki ritmovi pomješani sa scenama borbe upakirani u jednu intrigantnu ljubavnu priču pogledajte u videu!

Nakon uspješnog singla „Lađe“, dubrovačka grupa „Atlantida“ snimila je video spot za novi single „Premalo za san“, naslovnu pjesmu njihovog povratničkog albuma. Atlantida je krajem prošle godine pod etiketom Croatie Records izdala jedan od najboljih rock albuma , koji je dobio odlične ocjene struke i predstavlja pravo osvježenje na hrvatskoj rock sceni.

>> Harem u središtu Zagreba!

Pogledaj i ovo Jelena Perčin Djevojčica s trešnjicama Znate li kako je Jelena Perčin izgledala kao dijete? Podijelila je staru fotku koja je sve nasmijala: ''Moja najautentičnija!''

Sam spot govori o danas već pomalo aktualnoj temi ljubavnog trokuta i intriga, a u spotu se mogu vidjeti i kadrovi borbi MMA boraca.

Želite osvojiti novi album Atlantide? Napišite zašto baš vi i pošaljite na natjecaj@novatv.hr , dvoje sretnika album će dobiti na kućnu adresu. Sretno!

U spotu glume, naš najbolji MMA borac, dubrovački „gladijator“ Maro Perak, poznata hrvatska glumica Jelena Perčin i dubrovački glazbenik, plesač i glumac Neven Kocković. Uz glavne glumce, u spotu se pojavljuju i članovi borilačkog kluba „Gladijator“.

Jelena Perčin već dugo godina sluša Atlantidu i na snimanju spota je izjavila : "Ja se sjećam Atlantide još iz mojih pubertetskih dana. Nama je Atlantida uvijek bila waauuu, i u tom periodu 90-tih oznaka glazbene scene i institucija među mladom generacijom u Dubrovniku i jako sam sretna što sad nakon ovoliko godina glumim u njihovom spotu".

Maro Perak jedan od naših najistaknutijih MMA boraca je izjavio: „ Jako mi se svidjela i pjesma i scenarij. Bilo je to jako ugodno i zanimljivo iskustvo. Posebno me je oduševio Neven Kocković, koji nije profesionalni borac, kako je odigrao ulogu u ringu.“

Osim dubrovačkih glumaca, kompletnu produkciju videa potpisuje dubrovački autorski tim. Scenaristica i redateljica: Marija Laptalo, Kamera: Dominik Miljak i Zlatko Tomić, montaža i efekti: Dominik Miljak. Pogledajte video!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene