premijera spota

Denis Dumančić iz Letećeg odreda postao pjevač grupe Joy u romantičnom ljubavnom singlu

Denis Dumančić Denis Dumančić PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Denis Dumančić Denis Dumančić +0 Grupa Joy Galerija

Denis Dumančić, jedan od najboljih hrvatskih autora popularne glazbe još je jednom potvrdio ovaj epitet, a dugu suradnju s grupom Joy sada je ovjekovječio i pjesmom u kojoj glavni vokal pjeva upravo on.

"Jedan na jedan" novi je singl popularne pop zabavne grupe Joy na čije čelo je došao Denis Dumančić. Ali samo za potrebe jedne pjesme koju Denis i potpisuje, dok je tekst radio s Fayom, a aranžman s Borisom Đurđevićem iz grupe Colonia. Pjesmom vlada Denisov prepoznatljiv autorski pečat, ali i saksofon koji se izvrsno uklopio u ovu romantičnu ljubavnu pjesmu. Emocije i strasti isplivale su na površinu, a što potvrđuju riječi "s tobom bi jedan na jedan, ja želim biti te vrijedan. I budi sigurna kada ti kažem da volim te bezuvjetno".

Pogledaj i ovo Denis Dumančić - 2 ne žali se Frontmen Letećeg odreda već je 26 godina u skladnom braku, a kod kuće je okružen ženama: "Brinu se o meni, osjećam veliku pažnju"

Denis Dumančić, jedan od najboljih hrvatskih autora popularne glazbe još je jednom potvrdio ovaj epitet, a dugu suradnju s grupom Joy sada je ovjekovječio i pjesmom u kojoj glavni vokal pjeva upravo on. Joy, kao što i samo ime kaže, pjesmom Jedan na jedan svojoj vjernoj publici isporučuju pjesme u kojima će dugo uživati, kako zbog svoje ljubavne poruke, tako i zbog zarazne melodije koja se ne može samo tako zaboraviti.

Videospot koji prati Denisa i Joy radio je Tomislav Pović.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene