Tvornica kulture

VEČER ZA PAMĆENJE Damir Kedžo i Valentinovo u jedinstvenom koncertnom zagrljaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevač kojeg osim iznimnog vokala krase brojni talenti, prije svega gluma i ples, na najljepši će mogući način obilježiti Dan zaljubljenih.

Za svoje brojne obožavatelje, Damir Kedžo priprema prvi veliki solistički zagrebački koncert, koji će se održati na samo Valentinovo, 14.02.2017. u Tvornici kulture. Kedžo će Tvornicu u jednoj večeri pretvoriti u prostor prepun romantike i odlične atmosfere.

Pogledaj i ovo Bad Daughter 26. ožujka Koncert Bad Daughter u Zagrebu imat će "zločesti potpis": "Bit će to zaokruženi doživljaj"

Protekla je godina za Damira bila iznimno uspješna. Radijski i televizijski eter osvojio je pjesmama ‘Korijen u pijesku’ i ‘Ronim na dah’ te aktualnim duetom sa Zsa Zsom ‘Sve u meni se budi’, kojim će nastupiti na predstojećem 64. Zagrebačkom festivalu. Osim navedenih glazbenih uspješnica Kedžo je 2016.-u obilježio i pobjedom u Showu NoveTV ‘Tvoje lice zvuči poznato’ gdje je gledatelje ostavljao bez daha svojim transformacijama, kao i nastupima u mjuziklima ‘Sušak, Sušak’ i ‘Pacijenti’.

Sam Damir ne krije oduševljenje nadolazećim koncertom u Tvornici, 'Sjećam se dobro jednog jesenskog popodneva 2008., sjedio sam u dnevnom boravku i razmišljao kako nikada neću skupiti dovoljno ljudi koji bi došli na moj koncert van rodnog Omišlja. Razočaranje i strah nakon raspada boy banda su jednostavno bili preveliki. Nikada nisam stao s pjevanjem, jer je to jednostavno bilo nešto za što živim. Snimao sam pjesme misleći da nikoga nije briga.

I onda se 2013. dogodila rasprodana Trsatska gradina. Po prvi puta u životu osjetio sam pljesak publike i osjećaj da želim dati sve od sebe. Svaki ton i atom energije za ljude koji su mi dali povjerenje i odlučili provesti sa mnom večer. Nakon što je koncert završio doživio sam najljepšu mentalnu prazninu u životu. I za taj osjećaj živim. Osjećaj koji mi je u jednoj noći izbrisao svaku sumnju u pravi put i ljubav prema onome što radim. Taj put me vodi i do ovog trenutka.

Na Valentinovo Vas čekam u Tvornici, mom domu na jednu večer. Prvi veliki solistički koncert u Zagrebu. Još jedan veliki korak za mene. Ono što vam mogu obećati je da ću opet dati sve što mogu, znam i osjećam.' Vođen ovim mislima i izuzetnom energijom, ne sumnjamo kako će Damir Kedžo svojoj publici zaista pripremiti posebnu večer za pamćenje.

Na svojim kalendarima zaokružite Valentinovo, 14.02.2017., 20:00 sati, te ne propustite koncert Damira Kedže u zagrebačkoj Tvornici kulture.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene