Dimnjak

Damir Kedžo u mjuziklu Sušak, Sušak

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Riječi su to dimnjačara Lovre kojeg u hvaljenom mjuziklu "Sušak, Sušak" igra poznati pjevač Damir Kedžo.

Njegova solistička pjesma "Dimnjak" kojoj je autor glazbe i aranžmana Olja Dešić, a teksta Mensur Puhovac, prema riječima autora, zapravo najbolje oslikava sam mjuzikl.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

Najavni je to singl nadolazećeg albuma s pjesmama iz mjuzikla čiju objavu očekujemo uoči riječke premijere u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku 16.10.2016.

Ulaznica za premijeru je ostalo još jako jako malo, a ukoliko svoje ulaznice ne nabavite na vrijeme, čini se da bi osim na dan premijere, bez njih mogli ostati i na reprizi, dan nakon, 17.10.2016.

A dokaz kako je mjuzikl ''Sušak, Sušak'' prepoznat i šire, dokazuje i činjenica kako su za sljedeću godinu, dogovorene izvedbe i u Zagrebu u jednom od prestižnih kazališta.

Samostalnoj produkciji Studija Maraton koji je preuzeo mjuzikl "Sušak, Sušak" koji se publici vraća u obnovljenoj i poboljšanoj verziji, te ansamblu vrhunskih glumaca i pjevača: Mario Lipovšek Battifiaca, Damir Kedžo, Katja Budimčić, Olivera Baljak, Denis Brižić, Saša Matovina, Lucio Slama, Nenad Vukelić, Anton Plešić, Frano Živković, Mensur Puhovac, ove se godine priključuje i mladi talent Antonio Krištofić (kao alternacija za ulogu Lovre), plesna grupa Flame, Maratonci i mnogi drugi.

Režiju potpisuje Edvin LIverić, scenografiju Damir Šegota, kostimografiju Manuela Paladin Šabanović, dok je za oblikovanje svjetla zadužen Dalibor Fugošić.

Duhovita i raspjevana povijest Sušaka i njegovih stanovnika kroz likove barbe Pave i dimnjačara Lovre, iznova nas vraća u razdoblje od tridesetih do sedamdesetih godina prošlog stoljeća, te podsjeća gledatelje zašto vole Sušak (ili zašto bi ga trebali zavoljeti.).

Damira pratite i svake nedjelje u showu Tvoje lice zvuči poznato.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene