Moćna i ljubavna pjesma

Damir Kedžo snimio duet s vlasnicom jednog od najljepših vokala Srbije i autoricom kultnih hitova

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Kedžo i Tijana Bogičević Damir Kedžo i Tijana Bogičević Damir Kedžo i Tijana Bogičević Damir Kedžo i Tijana Bogičević Damir Kedžo Tijana Bogićević i Damir Kedžo Tijana Bogićević i Damir Kedžo Tijana Bogićević i Damir Kedžo Damir Kedžo Damir Kedžo +1 Damir Kedžo Galerija

Damir Kedžo i Tijana Bogičević objavili su pjesmu "Hram" i konačno ostvarili dugoželjenu suradnju.

Pjesma “ Hram” duet je Damira Kedže i Tijane Bogićević jednog od najljepših i najkvalitetnijih ženskih vokala u Srbiji, a osim što su oboje vokalno izvrsni, povezuje ih i ljubav prema Euroviziji jer i ona je predstavljala svoju zemlju na Eurosongu 2017.godine.

Pogledaj i ovo Jacques Houdek ''Rasturio si!'' Houdek poslije oštrih kritika na Doru pohvalio jednog izvođača u drugom polufinalu, pogađate o kome je riječ?

Autorica glazbe i teksta za pjesmu je Aleksandra Milutinović, jedna od najpoznatijih autorica u regiji.

Kompletan tim koji stoji iza projekta danas je zadovoljan rezultatom i želimo svima čestitati Dan ljubavi ovom moćnom i ljubavnom pjesmom “Hram".

" Aleksandra Milutinović je autorica koju izuzetno cijenim i s kojom sam oduvijek želio surađivati. Žena je to koja je napisala brojne kultne pjesme koje svi znamo i vjerujem da će tako biti i s ovom pjesmom. Pjesmu sam čuo prije točno godinu dana i vjerovao u nju od prvog slušanja. Odlična je u solo izvođenju , ali smo je čuli i kao duet. Znate da ja volim duete, posebno kada su žene s moćnim vokalom i snažnim karakterom u pjevanju u pitanju, a Tijana je točno takva. Aleksandra je naše vokale savršeno složila i “Hram" je tu, ljubav ćete osjetiti na prvo slušanje“, izjavio je Damir Kedžo.

"Pjesmu "Hram" zavoljela sam na prvo slušanje. Sretna sam što se dogodio duet s Damirom. Oboje smo predstavljali svoje zemlje na Euroviziji, glasovno se izuzetno dobro slažemo, mislim da je odličan pjevač. Radujem se svakoj kvalitetnoj suradnji i jedva čekam da zajedno uživamo u reakcijama publike “, poručila je Tijana Bogićević.

Uz moćne vokale i snažan tekst pjesme i video i lokacije su morale biti jednako moćne. Video spot potpisuju Gržinčić creative visuals studio , a sniman je na predivnim lokacijama Primorsko goranske i Istarske županije. U spotu su birane lokacije netaknute prirode, a Damir I Tijana pokazali su sve svoje pjevačke, ali i svoje jahačke sposobnosti.

Zahvaljujući strpljenju, stručnosti i pozitivnoj energiji učitelja iz konjičkog kluba Njivice i Damir i Tijana prošli su kratku obuku i u spotu ih vidimo na predivnim konjima ovog konjičkog kluba, a da prije toga nikada nisu jahali.

Palača šećerane u Rijeci, impozantne ljepote i kulturne i povijesne vrijednosti Tijanin je i Damirov Hram ljubavi u ovom spotu .
Savršeno lijepa palača, neprocjenjive arhitekture bila je najbolja kulisa pjesmi koja se zove Hram i pjeva o ljubavi kao jedinom sigurnom utočištu.

Puno je ljudi uključeno u projekt "Hram", a najvažnije je da smo danas svi zadovoljni. Usprkos pandemiji i svim strogim mjerama snimljen je regionalni projekt i zahvalni smo svima koji su sudjelovali.

Pjesmu “Hram" potpisuju  autorica teksta i glazbe Aleksandra Milutinović, producenti Aleksandra Milutinović i Dušan Alagić.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene