Ljeto na Jadranu

Čak tri hrvatska festivala na Forbesovoj listi najboljih!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mnogi mladi ove će godine uživati i na brojnim festivalima koji će se održavati diljem obale. Njihovu kvalitetu prepoznao je i ugledni časopis Forbes. Među deset najboljih europskih festivala Forbes je uvrstio čak tri hrvatska.

Tisuće ljudi svake godine posjete Terraneo.To je samo jedan od razloga zašto ga je časopis Forbes uvrstio među deset najboljih svjetskih festivala. Za svoje posjetitelje Terraneo je osigurao vrhunsku zabavu uz brojne glazbena imena. A ove godine nudi i neke novitete. Turisti će tako moći užvati i na obali.

Pogledaj i ovo Lionel Richie u Dubrovniku Unatoč pandemiji Poznati na Jadranu: Svjetske zvijezde i ove su godine izabrale Hrvatsku za ljetni odmor

Ovo nije prvi put da Terraneo dobiva ovakvo priznanje. Britanski list The Telegraph dvije godine za redom uvrstio ga je na listu 10 najboljih europskih pop i rock festivala. No najveće priznanje zasigurno mu daju brojni posjetitelji koju mu se već treću godinu vraćaju.

>> 'Papaya Make Some Noise': Prikazan dokumentarac o Papayi!

Osim dobre glazbe turisti na domaćim festivalima mogu uživati i u prirodnim ljepotama. Glazba i priroda u jednom. Baš zbog toga mnogi dolaze i na Garden festival koji će i ove godine okupiti turiste iz cijelog svijeta.

Forbes je među najbolje europske festivale uvrstio i FOR Festival koji se održava na Hvaru. U članku pišu kako festival poziva da danju uživate u jadranskom moru a navečer u dobroj glazbi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene