Jedva čekamo

Božićna Ženska priča

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Za sve željne inpirativnih priča poznatih ženskih lica sprema se božićno izdanje Ženske priče.

Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u božićnom ruhu humanitarne Ženske priče, u ponedjeljak, 12. prosinca, ugostit će radijske kolegice, glumicu Doris Pinčić Rogoznica te glazbenicu Ivanu Plechinger. I ovoga puta svi prihodi od ulaznica donirat će se Zakladi Ana Rukavina.

Pogledaj i ovo showbuzz Zabavna večer 'Ženska priča' u Book caffeu: Gošće Jelena Veljača & Aleksandra Orlić

Poznate gošće nove Ženske priče pričat će o aktualnim projektima kojima su zaposlene; Doris utjelovljenjem moderne Snjeguljice u komediji "I živjele su sretno...?", aktualnoj predstavi Scene Gorica o Trnoružičinoj djevojačkoj večeri, odnosno suvremenom ženskom pogledu na brak, dok je Ivana angažirana predstavljanjem svoje izvrsno prihvaćene knjige o radosti života: "Ono što ostaje samo ljubav je". Doris i Ivana dijele ljubav prema radijskom voditeljstvu i još poneka poslovna iskustva i životne radosti koje će otkriti posjetiteljicama kluba Opera, kao i male tajne života mama pod reflektorima.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u multimedijalnom klubu Opera (Petrinjska 4, Zagreb), u ponedjeljak 12. prosinca 2016. u 20.00 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

Doris Pinčić Rogoznica hrvatska je televizijska, filmska i kazališna glumica te voditeljica na Narodnom radiju.

Ivana Plechinger hrvatska je pjevačica, televizijska i radijska voditeljica i spisateljica. Pjevačku karijeru započela je u grupi Funny Hill, odakle se otisnula u samostalnu karijeru koja je urodila dvama albumima.  Zadnje 4 godine radi na Narodnom radiju, a autorica je i knjige "Ono što ostaje samo ljubav je".

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u nastavku Ženske priče s dvije iznimne žene i uz sjajnu voditeljicu Marijanu Perinić.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene