ostvario veliku želju

Boris Rogoznica pripremio snažnu poruku za svoj debitantski nastup na Splitskom festivalu!

Boris Rogoznica - 2 Boris Rogoznica - 2 Zoran Gladoić/PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica - 3 Boris Rogoznica - 1 Boris Rogoznica - 2 +0 Boris Rogoznica - 4 Galerija

Kada pustimo želje na slobodu, kad-tad nam se one vrate kao najbolji poklon stvarnosti. Boris Rogoznica to dobro zna, jer je upravo svojom novom pjesmom "Netko kao ti" ostvario veliku želju.

Nova ljubavna balada za koju tekst i glazbu potpisuje Antonija Šola, otvorila je put Borisu Rogoznici do ovogodišnjeg 61. Splitskog festivala, te na taj način ispunila i više od same želje.

Pogledaj i ovo Boris Rogoznica svakako je zanimljivo! Boris Rogoznica pohvalio se novim poslom: ''Na prvu možda zvuči neobično i teško ga je povezati sa mnom, ali...''

Iako bi se moglo reći kako ovo nije nešto novo za Borisa, ali po prvi puta pjevati na kultnim splitskim Prokurativama za njega ima itekakvu važnost, što nam je i sam potvrdio.

"Dugo vremena sam dolazio na to mjesto i maštao kako tu nastupam. Mogao sam čuti žamor ljudi dok izlazim na pozornicu, preplavljivale bi me divne emocije, čak sam vježbao i naklon publici. Tada mi se nije činilo baš izgledno da bi se tako nešto moglo dogoditi, ali evo, ipak je", rekao je Boris.

Navedenim riječima svjedoči i činjenica da je upravo u video uradak svoje nove pjesme "Netko kao ti" unio kadrove splitskih Prokurativa, a za cijelu vizualnu priču pobrinula se ekipa Limitless production.

Podsjetimo na to kako je Boris Rogoznica nedavno imao priliku iskusiti čari zagrebačkog festivala s pjesmom "Samo čovik", također nastalom u suradnji sa Antonijom, koja je itekako ostala zapaženom i prihvaćenom.

Vjerujemo kako će i "Netko kao ti" pronaći svoje mjesto kod publike jer, kako kaže i sam Boris, ovo nije sasvim obična pjesma, već poseban razgovor ljudskog srca i Boga koji se odvija kroz pjesmu u intimi grudi svakog od nas.

''Netko kao ti' nije još jedna obična pjesma. Ona je i molitva upućena Bogu u nadi i priželjkivanju da nam pošalje nekog "svog", nekog s kim ćemo se uzajamno iscijeliti i pronaći duševni mir. Poklanjam je zajedno s autoricom Antonijom Šolom, svim ljudima dobre volje i čista srca", potvrdio je Boris.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene