Pita se Adastra

VIDEO Jeste li vidjeli Anu?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Par dana nakon što je u radijski eter pustila svoju novu pjesmu 'Ako vidiš Anu', grupa Adastra je snimila je i spot za ovu neobičnu, ali vrlo intrigantnu pjesmu.

Pjevač i autor pjesme Jerko Marić navikao nas je na prije svega na poprock zvuk, ali je ovom pjesmom dokazao da se itekako dobro snalazi i u drugim glazbenim žanrovima, ovom prilikom u hip hopu. Spot je snimao duo Tibor Rogulja i Goran Kušec.

Pogledaj i ovo Adastra - 5 Prekinuti raj Adastra ima novu rock pjesmu, a u njoj će se pronaći svi koji su prekinuli dugu i burnu vezu: "Neka osobna iskustva su me inspirirala"

Cosmic Gate & Orjan Nilsen imaju novi hit!

'Zamišljen da bude što jednostavniji i što vjerniji atmosferi pjesme, lagano prelazi sa scene na scenu, gdje prevladavaju sive, smeđe i crne boje s izvorima svjetlosti poput koncertne rasvjete i zalaska sunca. Jednostavan je zato jer mu je cilj da što manje odvlači pažnju s teksta i glazbe. Iako pjesma nosi naslov 'Ako vidiš Anu', to nije pjesma o ženi nego o nemogućoj misiji, potrazi za uzajamnoj ljubavi u kojoj će se mnogi muškarci prepoznati', kaže Jerko Marić.

Adastra je novu pjesmu predstavila i na splitskim Prokurativama na finalnoj večeri Splitskog festivala.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene