Došla na svoje!

Pogledajte tko je Mineu obradovao cvijećem, nekome je i nakratko otela posao: "Sad sam sretna!"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Trikovi Igora Mešina i Filipa Detelića, TLZP - 1 Trikovi Igora Mešina i Filipa Detelića, TLZP - 2 Trikovi Igora Mešina i Filipa Detelića, TLZP - 3 Trikovi Igora Mešina i Filipa Detelića, TLZP - 4 Trikovi Igora Mešina i Filipa Detelića, TLZP - 5 Trikovi Igora Mešina i Filipa Detelića, TLZP - 6 Trikovi Igora Mešina i Filipa Detelića, TLZP - 7 Trikovi Igora Mešina i Filipa Detelića, TLZP - 8 Trikovi Igora Mešina i Filipa Detelića, TLZP - 9 Trikovi Igora Mešina i Filipa Detelića, TLZP - 10 +22 Trikovi Igora Mešina i Filipa Detelića, TLZP - 11 Galerija

Igor Mešin i Filip Detelić su u desetoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" u svoje trikove uključili i Mineu.

Kao i u svaki put dosad, voditelji showa "Tvoje lice zvuči poznato" Igor Mešin i Filip Detelić i u devetoj emisiji izveli su nekoliko zabavnih trikova.

Prvo ih je njihov pomoćnik Filip povezao pa rastavio, a zatim su oni iz rukava izvukli bukete.

Pogledaji ovo Igor Mešin i Filip Detelić - 1 Celebrity Igoru i Filipu vratio se stari prijatelj, a uz njegovu pomoć izveli su čudo neviđeno: "Ovog nema ni u Harryju Potteru!"

Filip je svoj poklonio Antoniji Dori Pleško, koja se transformirala u frontmena Guns'n'Rosesa.

"Uvijek sam bio zaljubljen u Axla Rosea", rekao je pritom Filip.
Igor je cvijeće poklonio Minei. "Vidi što je lijepo", zadovoljno je komentirala.

Pogledaji ovo Igor Mešin i Filip Detelić - 3 Celebrity Pogledajte što je Igor Mešin od muke napravio jer su mu zabranili da se zabavlja: "Hoćeš malo vode, brate?"

Zatim je uslijedio i zadnji trik, u kojem je također sudjelovala Minea. Filip je zapalio štapić, koji je zatim pred njezinim očima pretvorio u ružu, a ona je bila vidno iznenađena i oduševljena.

Igor je zatim izvukao još jedan buket, no dok ga je nosio Minei, spotaknuo se i cvijeće je ispalo po pozornici. Onda ga je ipak čarobno vratio i poklonio Minei.

Pogledaji ovo Enis Bešlagić Zanimljivosti Enis Bešlagić otkrio tajnu koju su on i Mešin čuvali sa seta omiljene Naše male klinike: "Samo da znate..."

Minea se zatim poželjela oprobati kao Igorova i Filipova asistentica, što su joj ostvarili, pa se popela na pozornicu i bacila latice uz uzvik: "Wooo". Asistenta Filipa, kojemu je otela posao, nakon toga je i zagrlila.

"Sad sam sretna", zaključila je Minea kad se vratila na svoje mjesto.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Marić ToMa, TLZP Tomislav Marić ToMa, TLZP Tomislav Marić ToMa kao Vice Vukov, TLZP Tomislav Marić ToMa kao Vice Vukov, TLZP +28 Minea i Tomislav Marić ToMa kao Vice Vukov, TLZP Celebrity Gorana Navojca nismo navikli vidjeti ovako emotivnog, evo što mu je izmamilo suze na oči

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea +33 Renata Končić Minea Celebrity Je li ovo Mineino najglamuroznije izdanje dosad? Decentno je otkrila i malo gole kože!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene