Sve je objasnila

Njihovu vezu na početku je pratio bizaran trač, ali ona se od svog 17 godina mlađeg dečka ne miče i uživa u sočnim poljupcima

Tilda Swinton (Foto: Getty) Tilda Swinton (Foto: Getty) Getty 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Tilda Swinton (Foto: Getty) Tilda Swinton (Foto: Getty) Tilda Swinton (Foto: Getty) Tilda Swinton (Foto: Getty) Tilda Swinton (Foto: AFP) +0 Tilda Swinton (Foto: AFP) Galerija

Tilda Swinton i Sandro Kopp razmjenjivali su sočne poljupce na romantičnom odmoru u Italiji, gdje su ih snimili tamošnji paparazzi.

Holivudska glumica Tilda Swinton snimljena je u trenucima idile u kojima je uživala sa svojim 17 godina mlađim dečkom na romantičnom izletu u Rimu.

Pogledaj i ovo Tilda Swinton (Foto: Getty) Zanimljiv trio Slavna glumica neko je vrijeme živjela i s dečkom i ljubavnikom, a na kraju je odabrala 17 godina mlađeg zavodnika

60-godišnja Tilda nije se odvajala od 43-godišnjeg Sandra Koppa dok su bili na vožnji brodom, tijekom koje je on skinuo majicu i hvatao osunčani ten. Ona se pak od sunca zaštitila širokom bijelom košuljom i hlačama, a nosila je i šiltericu i sunčane naočale. Golupčići se na putovanje nisu otputili sami, već su im se pridružili i 23-godišnja glumičina kći Honor te nekoliko prijatelja.

Fotografije pogledajte ovdje.

Par je zajedno još od 2004. godine, a od početka veze ne vole biti u središtu pozornosti. Upoznali su se na snimanju "Kronika iz Narnije", u kojima je ona glumila Bijelu kraljicu, a on slatkog kentaura, a te nadimke i dandanas međusobno koriste.

No iako su se trudili držati svoj život podalje od javnosti, našli su se usred skandala kada su počele kružiti glasine da je Sandro istovremeno u vezi s Tildom, ali i njezinim bivšim Johnom Byrneom, s kojim ima blizance. Sve je krenulo zato što je trojac živio zajedno u velikoj kući, ali Tilda je tada bila izjavila kako su oni zapravo najbolji prijatelji te da je sve pogrešno protumačeno.

"Sve je to jako dosadno. Otac moje djece i ja smo dobri prijatelji, a ja sam u vrlo sretnoj vezi s drugim čovjekom. I svi smo stvarno dobri prijatelji. To je jedna sretna situacija i život ne mora biti kompliciran", izjavila je tada glumica.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Helen Mirren (Foto: Profimedia) +0 Kendall Jenner (Foto: AFP) Zanimljivosti Puno golih stražnjica, padovi i bezobrazni fotografi: Ovako izgleda neglamurozna strana najprestižnijeg filmskog festivala

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene