Zanimljiva životna priča

Slučajno je dobio ulogu u seriji gdje je stekao status seks simbola, a sad ga žele vidjeti kao sljedećeg Bonda

David Boreanaz (Foto: Getty) David Boreanaz (Foto: Getty) Getty 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju David Boreanaz (Foto: Getty) David Boreanaz (Foto: Getty Images) David Boreanaz (Foto: Getty Images) David Boreanaz i Sarah Michelle Gellar (Foto: Profimedia) David Boreanaz (Foto: Getty) +0 David Boreanaz (Foto: Getty) Galerija

David Boreanaz proslavio se kao Angel u seriji "Buffy ubojica vampira", nakon čega je ostvario još neke značajne televizijske uloge.

Prošlo je više od 23 godine otkako je glumac David Boreanaz (51) osvojio srca žena kao vampir Angel u tinejdžerskoj seriji "Buffy ubojica vampira" sa Sarah Michelle Gellar u naslovnoj ulozi.

Pogledaj i ovo showbuzz bila u finalu zbog kontroverzi Prije 15 godina Sevka je na Eurosongu pjevala ''Moju štiklu'', podrška u Grčkoj tada joj je bio bivši zaručnik, pogledajte fotke!

Davidu je to bila prva velika uloga i hit-serija odmah ga je lansirala među zvijezde, a zanimljivo je da tu je ulogu dobio sasvim slučajno.

Naime, prije nego je postao Angel, David je parkirao automobile i slagao ručnike u sportskom klubu u Los Angelesu. Na audiciju za ulogu Angela pozvan je nakon što je casting direktorica serije Marcia Schulman doznala za njega od prijatelja koji je živio u istoj ulici kao David i viđao ga je dok šeće psa. On je procijenio kako je Boreanaz idealan za ulogu jer je ispunjavao sve tražene kriterije - bio je zgodan, lijep, misteriozan i nepoznat javnosti.

"Istog trena kada je zakoračio u prostoriju znala sam da smo našli svog Angela", ispričala je Schulman za Vice. Ostalo je povijest. Nakon uspjeha serije, dobio i vlastiti spin-off "Angel" koji se emitirao u pet sezona, od 1999. do 2004. godine. Obožavateljima ni to nije bilo dovoljno i nadali su se da će ga još gledati kao Angela, ali David ih je razočarao izjavom da je prestar za tu ulogu.

No Boreanaz je nakon "Buffy" uspio ostvariti još jednu značajnu televizijsku ulogu u kriminalističkoj seriji "Kosti" gdje je od 2005. do 2017. godine glumio zgodnog detektiva Seeleya Bootha koji rješava zločine s antropologinjom Temperance "Bones" Brennan koju je odglumila Emily Deschanel.

Zgodnog glumca gledatelji su poželjeli gledati i u ulogama Supermana i Batmana tno za to ipak nije dobio priliku, a nadaju se da će utjeloviti i najpoznatijeg filmskog agenta Jamesa Bonda.

Davida trenutno možemo gledati u seriji "Seal Team" koja se prije dvije godine snimala i u Beogradu, a ove se godine počela emitirati četvrta sezona.

Inače, Boreanaz je od 2001. godine u sretnom braku s manekenkom i glumicom Jaime Bergman (45) s kojom ima dvoje djece, 11-godišnju Bellu Vitu i 18-godišnjeg Jadena Raynea.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Getty Images) +3 Demi Moore (Foto: Instagram) Celebrity Ovo kao da nije ista osoba, jedva smo je prepoznali! Na prvu je teško pogoditi o kome je riječ, svi se pitaju što si je napravila

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Uraz Kaygilaroglu Celebrity Zbog "Ambasadorove kćeri" stekao je međunarodnu slavu, a sad je povukao potez zbog kojeg mu poruke ne prestaju stizati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene