Hoće li prihvatiti?

Trideset je godina sama večerala za Božić, ali sada se mijenjaju stvari za koje kraljica Elizabeta nije htjela ni čuti!

Sarah Ferguson Sarah Ferguson Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Ferguson Sarah Ferguson Sarah Ferguson (Foto: AFP) Sarah Ferguson (Foto: AFP) Sarah Ferguson (Foto: AFP) Sarah Ferguson i princ Andrew (Foto: Profimedia) Sarah Ferguson (Foto: Profimedia) Sarah Ferguson (Foto: Profimedia) Sarah Ferguson (Foto: AFP) Sarah Ferguson i princ Andrew (Foto: AFP) +0 Sarah Ferguson Galerija

Sarah Ferguson navodno će nakon trideset godina biti uručena pozivnica za proslavu božićnih blagdana s britanskom kraljevskom obitelji.

Bivša supruga britanskog princa Andrewa, Sarah Ferguson bit će navodno pozvana da provede Božić s kraljevskom obitelji, i to prvi put otkako su se bivši supružnici razveli prije 30 godina.

Pogledaj i ovo Kraljica Elizabeta zauvijek u njihovim mislima Kraljevska obitelj neviđenom fotografijom kraljice Elizabete obilježila je njezin rođendan, divnu fotografiju s praunučadi snimila je Kate

Prema pisanju britanskih medija, 63-godišnja Sarah pozvana je da se pridruži kraljevskoj obitelji za blagdane u Sandringhamu te bi se čak mogla pojaviti s bivšim suprugom u tradicionalnoj božićnoj šetnji do crkve svete Marije Magdalene.

Inače palača joj je bila zabranila da prisustvuje proslavama Božića s obitelji nakon što su se ona i Andrew razveli 1992. godine, no čini se kako je sada ponovno planiraju ugostiti, i to nakon što se Andrew povukao iz javnog života zbog seks-skandala u kojem se bio našao.

"Andrewu je zabranjeno djelovati u javnosti, ali ne možete mu zabraniti obiteljski Božić. Osoblje u Sandringhamu ima zadatak pripremiti dvorac za cijelu obitelj York. Kad se razišla s Andrewom, Sari nikada nije bilo dopušteno da provodi Badnjak i Božić s kćerima i Andrewom, i to sve dok su Philip i kraljica Elizabeta bili živi. Trideset godina sama je večerala za Božić, ali stvari se sada mijenjaju", izjavio je dobro upućeni izvor iz Sandringhama.

Ako Sarah, poznata i pod nadimkom Fergie, odluči prihvatiti poziv, pridružit će se kraljevskoj obitelji u razmjeni darova u Bijeloj sobi u Sandringhamu, nakon čega će biti nazočna i na svečanoj večeri.

Podsjetimo, princu Andrewu zabranjeno je obavljanje službenih dužnosti nakon što su u javnost procurili detalji o njegovu prijateljstvu s osuđenim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom, kao i katastrofalni intervju za Newsnight u kojem je negirao da je seksualno napastovao Virginiju Giuffre.

Sarah je pak prije dosta godina bila glavna tema britanskih tabloida te je punila medijske stupce svojom vezom s princem Andrewom. Par se vjenčao 1986. godine, a obična cura iz susjedstva postala je vojvotkinja te su svi o njoj pisali. Nakon što su se zaljubili na Royal Ascotu, godišnjoj svečanosti i utrci konjima koja okuplja britansku elitu, Sarah i Andrew ubrzo su objavili zaruke, a njihovoj ljubavi nije bilo premca. Andrew je sam dizajnirao njezin vjenčani prsten, a ukrasio ga je rubinima kako bi se slagali s vatrenom kosom njegove odabranice.

Postala je senzacija u britanskim medijima te su je smatrali odličnim dodatkom kraljevskoj obitelji. Uz princezu Dianu, bila je još jedna princeza "iz naroda". No bajka nije dugo trajala, a Sarah je postala meta tračeva, ali i javnog napada. Na njihovu kraljevskom obilasku Kanade 1988. Saru je fizički napao mladić koji se protivio instituciji monarhije i zadao joj lakše tjelesne ozljede. Napad je bio osobito stresan za mladi kraljevski par jer je Sarah u tom trenutku već bila trudna. Srećom, dijete nije bilo ozlijeđeno i 1988. na svijet je došla njihova prva princeza, Beatrice.

Vojvotkinja je navodno patila od postporođajne depresije, pa je malenu Beatrice ostavila s dadiljama i otišla na put u Australiju koji je potrajao više mjeseci. Dvije godine kasnije rodila je i kćer Eugenie. Njezin je brak nakon toga bio na koljenima, a Sarah je javno flertovala s drugim muškarcima te se pričalo da vara svojeg supruga. Rastali su se nakon šest godina braka, a ona se žalila po medijima kako jedva preživljava s novcem koji joj je isplaćen razvodom, noi potom je otkriveno da se zapravo radi o ogromnoj svoti od 23 milijuna britanskih funti.

Nakon brojih drama i skandala, Sarah i princ Andrew su danas bliski prijatelji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović - 10 Kolinda Grabar-Kitarović - 11 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Celebrity Kolinda kao Pipi djevojka hit je na društvenim mrežama: "Zamišljam iduće kolo i boli me..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Magdalena Keškić - 18 Magdalena Keškić - 15 Magdalena Keškić - 9 Magdalena Keškić - 6 +25 Magdalena Keškić Celebrity Naša mlada navijačica iz dijaspore o hrvatskim reprezentativcima: "Ponuda imam, ali još ih držim na distanci"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene