kažu da je ljepša od mame

Slavni roditelji ove dame svađali su se pred očima javnosti, a njoj su dosad branili da ide pred kamere i ostvari svoj san

Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Galerija

Kći Denise Richards i Charlieja Sheena snimila je nedavno svoju prvu kampanju, a 16-godišnja manekenka izrasla je u pravu ljepoticu.

Sami Sheen od samog je rođenja pod svjetlima reflektora, a ova mlada ljepotica sada je odlučila i službeno krenuti stopama svojih roditelja. 16-godišnja Sami odrastala je uz roditelje Denise Richards i Charlieja Sheena, a oduvijek je htjela postati manekenka. Na zahtjev svoje majke to nije napravila dok nije navršila 16, a nedavno je snimila prvu kampanju.

Pogledaj i ovo Charlie Sheen (Foto: Profimedia) To nitko nije očekivao! Kći slavnih bivših supružnika iznijela uznemirujuće optužbe protiv vlastite majke, tvrdi da joj je život s njom bio pakao

"Oduvijek je pokazivala interes za modu na mojim snimanjima i voljela je raditi sve. Dala sam joj savjet da garancija za uspjeh ne postoji i da se jednostavno zabavlja koliko god može", rekla je Denise Richards o svojoj kćeri prije nekoliko mjeseci. Mnogi su komentirali kako je Sami ljepša i od svoje majke te da ima izgled iz snova.

Sudeći po profilu na Instagramu Sami Sheen, uživa u druženju s prijateljima baš kao svaka tinejdžerica, a voli eksperimentirati s dužinom i bojom kose te modnim odabirima.

Samini roditelji Richards i Sheen bili su u braku od 2002. do 2006. godine, a osim nje dobili su i Lolu (15). Njihova veza izazivala je veliki interes medija, a turbulentan razvod pogotovo. Nakon što je Richards podnijela zahtjev za razvodom, zatražila je i zabranu prilaska za Sheena te je navela da ju je pokušao ubiti.

Njihov razvod je finaliziran 2006. godine, a unatoč ružnom prekidu, bivši par je danas u dobrim odnosima zbog svoje djece. Denise se ponovno udala prije dvije godine za Aarona Phyphersa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene