Ma preslatko!

Potez princeze Charlotte prema malenoj rođakinji sve je raznježio, evo što je učinila i pokazala svoju dosad neviđenu stranu

Princeza Charlotte i Mia Tindall Princeza Charlotte i Mia Tindall Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte i Mia Tindall - 9 Princeza Charlotte i Mia Tindall - 8 Princeza Charlotte i Mia Tindall - 7 Princeza Charlotte i Mia Tindall - 6 Princeza Charlotte i Mia Tindall - 5 Princeza Charlotte i Mia Tindall - 4 Princeza Charlotte i Mia Tindall - 3 Princeza Charlotte i Mia Tindall - 2 Princeza Charlotte i Mia Tindall - 1 Princeza Charlotte +20 Princeza Charlotte, princ Louis i Kate Middleton Galerija

Princeza Charlotte pokazala je pristojnost prema svojoj rođakinji Miji Tindall i potezom nakon božićne mise oduševila obožavatelje kraljevske obitelji.

Malena britanska princeza Charlotte i njezina rođakinja Mia Tindall bila su jedne od glavnih zvijezda božićnih blagdana i obiteljskog okupljanja, a svojim su ponašanjem stekle brojne dodatne simpatije javnosti i obožavatelja.

Članovi kraljevske obitelji i ovog su se Božića tradicionalno bili otputili na misu, nakon čega su pozdravljali građane koji su se okupili kod crkve i čekali ih. Najmlađi članovi s uzbuđenjem su prihvaćali poklončiće poput cvijeća i ručice su im se brzo punile darovima. Jedan takav trenutak snimljen je i objavljen na TikToku, a u njemu je glavna zvijezda upravo princeza Charlotte. Ona je u jednom trenutku dobila buket, ali ga je odlučila pokloniti rođakinji Miji koja je imala znatno manje poklona nego ona.

"Ti ga uzmi", govori Charlotte Miji u videu koji je dosad pogledalo više od pet milijuna ljudi, a koji je sve rastopio. 

@wikagechlo Cute little moment of Prince George Princess Charlotte Prince Louis and Mia together at Christmas yesterday❤️ || #princegeorge #princegeorgeofwales #princesscharlotte #princesscharlotteofwales #princelouis #princelouisofwales #miatindall #christmas #tindall #wales #bestfriend #cute #royal #uk #thebritishroyalfamily #royalfamily #thewaleskids #wikagechlo #secret_agent_of_walesfamily #fyp #fyp #fypシ゚viral #fypシ #fyp #fypシ #fyp #fypシ゚viral #fypシ #fyp #fyp #fyp #fypシ゚viral #fyp #fypシ゚viral #fyp #reconciliation #xzyabc #fyp #christmas #fyp #fyp #foyoupage #fypシ ♬ original sound - sᴇᴄʀᴇᴛ_ᴀɢᴇɴᴛ_ᴏғ_ᴡᴀʟᴇsғᴀᴍɪʟʏ

Mijina bliska veza s njezinim rođacima bila je očita i kada je šetala ruku pod ruku s princem Louisom kao i tijekom razgovora s princezom Charlotte nakon mise, a princeza Kate Middleton joj je poklonila buket crvenih ruža što je djevojčicu posebno razveselilo.

Princ William je u jednom od prijašnjih intervjua otkrio da su mu druženja s rođacima omiljeni božićni običaji.

"Za mene je općenito okupljanje obitelji za Božić uvijek lijepo jer smo dosta raštrkani tijekom godine radeći svoje poslove. Imamo vrlo malo trenutaka da se zapravo svi okupimo. Kad vidim da se moja djeca sastaju s djecom moje sestrične, i svi se divno provode igrajući se zajedno, to je za mene baš posebno. Tome se jako veselim", priznao je iskreno William.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Jurčić Tia i Mario Mamić - 4 Tia i Mario Mamić - 5 Tia i Mario Mamić - 3 +17 Tia i Mario Mamić - 1 Celebrity Tia Jurčić ponovno ljubi? Na Instagramu je objavila prisne fotografije s legendarnim sportašem, evo i gdje se provodila s njim!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković s mamom i kumom Sandra Perković i Edis Elkasević Sandra Perković - 3 Sandra Perković - 4 +26 Sandra Perković u vjenčanici Matije Vuice Celebrity Pogledajte kako se mama Sandre Perković dotjerala za kćerino vjenčanje, a njezinu kumu jedva ćete prepoznati!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene