Imao samo 5 mjeseci

Preminuo sin slavnog komičara, kroz suze je ispričao detalje rastanka: "Držao sam ga u naručju zadnji put!"

Nick Cannon (Foto: Getty Images) Nick Cannon (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Cannon (Foto: Getty Images) Christina Milian i Nick Cannon (Foto: Profimedia) Christina Milian i Nick Cannon (Foto: Profimedia) Christina Milian i Nick Cannon (Foto: Profimedia) Christina Milian i Nick Cannon (Foto: Profimedia) +0 Christina Milian i Nick Cannon (Foto: Profimedia) Galerija

Nick Cannon kroz suze je u svojoj emisiji otkrio da je njegov 5-mjesečni sin Zen preminuo nakon teške bolesti.

Američki voditelj i komičar Nick Cannon objavio je tužnu vijest da je njegov najmlađi sin Zen preminuo od posljedica tumora na mozgu koji mu je bio nedavno dijagnosticiran.

Obznanio je to u svojoj emisiji "Nick Cannon Show" govoreći publici kako je njegov 5-mjesečni sin preminuo, dodavši da se tumor brzo razvio oko Dana zahvalnosti. Pritom se slomio do suza dok je pričao kako je protekli vikend proveo u Kaliforniji kako bi s njim proveo nekoliko posljednjih trenutaka. Rekao je kako je odveo sina na plažu gdje ga je posljednji put držao u rukama jer je maleni ubrzo preminuo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

Zen je bio Nickovo sedmo dijete, koje je u lipnju rodila njegova tadašnja djevojka Alyssa Scott. Bio je i jedan od njegove četvero djece rođene u posljednjih godinu i pol dana jer je osim Zena u tako kratkom roku dobio i blizance Zilliona i Ziona rođene u lipnju, te kćer Powerful rođenu prošlog prosinca.

Sedmero djece dobio je s četiri različite žene, uključujući njegovu bivšu suprugu Mariah Carey, bivšu djevojku Brittany Bell, njegovu sadašnju partnericu Abby de la Rosu i Alyssu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ema Baniček Ema Baniček Ema Baniček Ema Baniček +2 Ema Baniček Celebrity Ema iz MasterChefa odlazi bogatija za novo iskustvo, ali i više od toga: "Ljubav se rodila, ona lijepa, nezaboravna"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene