Poslije pada...

Menadžer Mladena Grdovića otkrio detalje o njegovu stanju nakon tužnih prizora, zna se i što planira sljedeće!

Mladen Grdović Mladen Grdović Milan Sabic/Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović In Magazin: Mladen Grdović - 6 In Magazin: Mladen Grdović - 7 In Magazin: Mladen Grdović - 5 +13 In Magazin: Mladen Grdović - 2 Galerija

Menadžer Mladena Grdovića otkriva u kakvom je stanju pjevač nakon incidenta na koncertu u Sloveniji.

Pjevač Mladen Grdović pao je tijekom koncerta koji je održao prije nekoliko dana u Sloveniji, a s pozornice su ga odvukli zaštitari. Njegov menadžer, Ljubo Šperić za index.hr otkrio je sada kako se Mladen osjeća nakon incidenta koji je doživio za vikend.

Pogledaj i ovo Mladen Grdović svi prasnuli u smijeh Osvanuo urnebesan video Mladena Grdovića, pogledajte kako je prepričao ekipi svoj susret s prometnom policijom!

"Mladen se oporavio. Dobro je", rekao je. "Već ovog vikenda ima novi koncert u planu", dodao je.

Prisjetimo se, jedan od posjetitelja koncerta rekao je kako je Mladen otpjevao skoro četiri pjesme, a onda je krenuo posrtati i završio na podu. Pokušao je maknuti i mikrofon sa stativa kako bi nastavio pjevati, ali to mu nije uspjelo.

''Katastrofa, katastrofa'', čulo se iz publike.

Publici je zaželio laku noć, a s pozornice su ga odvukli zaštitari.

Grdović je prošle godine u kolovozu za In magazin otkrio da se nalazi u najtežem razdoblju u životu.

''Svi su bili prema meni fer, a ja sam najmanje držao...umjesto da držiš do svoje familije, a ne sve u bevandi, je i tako?'', pitao se Mladen tada.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ricky Martin - 2 Ricky Martin - 1 Ricky Martin - 3 Ricky Martin - 4 +21 Ricky Martin (Foto: Instagram) Celebrity Još je teško povjerovati da je gej! Pomalo zaboravljeni pjevač koji je slamao ženska srca i danas izgleda top!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Arijana Podgajski - 11 Arijana Podgajski - 12 Arijana Podgajski - 10 Arijana Podgajski - 9 +12 Arijana Podgajski - 8 Zanimljivosti Ne stišavaju se reakcije stranaca na novu Miss Universe Hrvatske, posebno ih je začudila jedna stvar!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene