danas je obiteljski čovjek!

Već 33 godine svi ga znaju kao dječaka koji je ostao sam kod kuće, a sada se sprema za važan događaj koji je je konačno dočekao

Film ''Sam u kući'' - 3 Film ''Sam u kući'' - 3 Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Macaulay Culkin i Brenda Song - 5 Macaulay Culkin i Brenda Song - 4 Macaulay Culkin i Brenda Song - 1 Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Film Sam u Kući Film ''Sam u kući'' - 3 Film ''Sam u kući'' - 2 Sam u kući 2, Macaulay Culkin i Donald Trump Film ''Sam u kući'' - 1 Catherine O'Hara +2 Macaulay Culkin - 3 Galerija

Macaulay Culkin dobiva zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih, a na svečanu ceremoniju doći će i glumica Catherine O'Hara, s kojom je glumio u filmovima "Sam u kući" iz 1990. i 1993. godine koji su mu donijeli svjetsku slavu.

Američkom glumcu i zvijezdi filmova "Sam u kući" Macaulayju Culkinu ovih će dana biti ukazana velika čast, dobit će zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih. Tom bi se prilikom nakon dugo vremena trebao susresti s Catherine O'Hara, koja mu je u filmovima glumila majku.

Danas 43-godišnji Macaulay pojavit će se na posebnoj ceremoniji 1. prosinca, a producentica holivudske Staze slavnih Ana Martinez izjavila je da je on desetljećima među glavnim ličnostima pop-kulture, što je navela i u službenom priopćenju za javnost u kojem je obznanjeno da će dobiti zvijezdu.

Culkin je tumačio glavnu ulogu Kevina McCallistera u prva dva nastavka franšize "Sam u kući" i ta mu je uloga donijela svjetsku slavu, no glumio je on i u drugim projektima tijekom svoje uspješne karijere, poput "Moja djevojka" 1991. godine i "Richie Rich" 1994. godine, a među posljednjima koje je snimio bio je "American Horror Story: Double Feature" prije dvije godine.

"Ima opsežnu putanju rada, ali njegov film 'Sam u kući' jedan je od omiljenih blagdanskih filmova poznatih u cijelom svijetu. A kako je Catherine O'Hara u filmu glumila Macaulayevu majku, bit će prigodno da se ponovno sastane sa svojim filmskim sinom i govorit će na ceremoniji" najavila je Ana.

Sredinom 1990-ih Macaulay je uzeo pauzu od industrije zabave, ali se vratio glumi u filmu "Party Monster" iz 2003. godine. U intervjuu za Vanity Fair 2018. godine otkrio je da ne voli često gledati filmove "Sam u kući".

"To je pozadinsko zračenje u vrijeme Božića. Imao sam ljude koji su htjeli sjesti i gledati to sa mnom, što je istovremeno i laskavo i jezivo", izjavio je tada i dodao da mu dolaze sva sjećanja sa snimanja i da se ne može fokusirati na radnju kada ih gleda.

"Gledam i sjećam se tog dana na setu, kao, kako sam skrivao svoj pepsi iza kauča. Ne mogu to gledati na isti način na koji to mogu drugi ljudi", pojasnio je.

Prisjetio se i kada je s tek 18 godina napokon dobio pristup prihodima koje je ostvario radeći na brojnim projektima kao dječji glumac.

"Osjećao sam se kao da je neki klinac jako, jako puno radio i ja sam naslijedio sav njegov novac. To mi omogućuje da danas sve tretiram kao hobi" priznao je glumac.

Danas mu je glavna zanimacija odgoj dvoje djece koje je dobio sa svojom zaručnicom Brendom Song, s kojom je u vezi od 2017. godine, a prema pisanju Peoplea zaručili su se 2022. godine.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 8 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 7 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 6 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 +31 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Celebrity Jennifer Lopez i Ben Affleck uhvaćeni na neuobičajenom mjestu za njih, govore li ovi prizori pravu istinu o njima?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 5 +25 Nives Celzijus - 4 Celebrity Nives Celzijus snimila video u prozirnim tajicama s kožnim tangicama, pogledajte zašto joj svi pišu da je najljepša u Europi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene