ljubav na prvi pogled

U tjedan dana su počeli živjeti zajedno, a žena koja je osvojila naočitog Talijana zna izvesti i čuveni Zidanov potez

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jessica Melena i Ciro Immobile upoznali su se 2012. u restoranu, a šest mjeseci kasnije zatrudnjela je te su se 2014. vjenčali.

Jessica Melena (30) spada među najseksi žene nogometaša i plijeni pozornost seksi fotografijama u bikiniju, a igrača talijanske reprezentacije na Euru 2020. Cira Immobilija (31) osvojila je u ekspresnom roku. 

Manekenka i nogometaš su se sreli 2012. u restoranu i odmah zaljubili. U samo tjedan dana Jessica se preselila k Immobiliju koji joj je već na početku veze dao jasno do znanja kakvu budućnost želi s njom. 

"Treći dan od našeg upoznavanja napisao mi je u poruci: 'Bit će majka moje djece..' Rekla sam mu da je presnažno krenuo na početku našeg odnosa, no ubrzo nakon toga je održao svoje obećanje. Njegove riječi su bile istinite", ispričala je Melena. 

U vrijeme kad je upoznala nogometaša, Jessica je sanjala o karijeri kriminalistice te je studirala kriminalistiku i forenzičke znanosti na Sveučilištu L'Aquila. No ubrzo se sve promijenilo jer je nakon šest mjeseci njihove veze zatrudnjela i napustila studij. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciro Immobile (@ciroimmobile17)

Dobili su kćer Michelu u lipnju 2013., a sljedeće godine su se vjenčali u Buccianicou, Jessicinom rodnom gradu. U lipnju 2015. par je dobio kćer Giorgiju. 

Osim svojom ljepotom Melena je osvojila simpatije pratitelja na Instagramu, kojih ima više od 960.000, i svojim nogometnim vještinama. Pokazala ih je na plaži dok je s mužem igrala nogomet i izvela je čuveni potez Zinedinea Zidana koji nosi naziv "marsejski rulet". 

Supruga igrača talijanskog kluba S.S. Lazio poznata je i po svojem humoru koji se mnogima sviđa. U sklopu talijanskog showa "Sherzi a Parte" našalila se s Ciroom. Naime, napunili su prostoriju balonima u obliku srca i ona se pretvarala da misli da su od njega. Uskoro su se posvađali, a Immobile je zahtijevao da mu kaže tko ih je zaista posao. Zbog svega je nazvao i svoju mamu i nasmijao brojne gledatelje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jessica Melena (@jessicamelena)

Jessica je svojedobno priznala da joj jedino kod muža smeta što obožava igrati igrice na playstationu. Podijelila je snimke na kojima pokraj njega izvodi smiješni ples, ali ni to ga nije omelo dok je igrao FIFA-u. 

Melena je otkrila da im se jednom dogodila jedna situacija na plaži u Pescari gdje ona i muž s kćerima provode puno vremena. Naime, prišao im je muškarac s malim nožem. 

"Ciro je izgledao kao da ga se to nije dojmilo, no ja sam bila prestrašena. Srećom, kćeri su spavale, a bilo je očito da je taj čovjek pod utjecajem nečeg", ispričala je. Muškarac se uskoro udaljio i nije bilo nikakvog incidenta. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Antonija Dora Pleško - 2 In Magazin: Antonija Dora Pleško - 9 Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) +1 Antonia Dora Pleško (Foto: Anamaria Batur) - 4 Celebrity Splićanka koju su nekad zvali čudom od djeteta sada se zbog uske prozirne haljine našla u malim problemima, no uspjela je ostati dama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene