Tko bi rekao da je to ona!

Znamo je kao jednu od najseksepilnijih i opakih dama, ali u ovom ležernom izdanju malo tko ju je prepoznao

Lena Headey (Foto: AFP) Lena Headey (Foto: AFP) afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lena Headey (Foto: AFP) Lena Headey (Foto: AFP) +0 Lena Headey u seriji glumi kraljicu Cersei (Foto: Getty Images) Galerija

Glumica Lena Headey neprepoznatljiva je prošetala ulicama Los Angelesa i to u društvu navodnog novog dečka Marca Menchaca.

Glumicu i zvijezdu serije "Igra prijestolja" Lenu Headey na posljednjim fotografijama snimljenima u javnosti, uistinu nije lako prepoznati obzirom na njezin opušteni, pomalo i zapušteni izgled pa su mnogi komentirali da bi ju lako zamijenili s nekom beskućnicom tužne sudbine.

Pogledaj i ovo showbuzz Potrošili hrpu novca Konačno su je snimili golu, ali skupo ih je koštalo!

No bez obzira na to, Lena je bila dobro raspoložena, a društvo joj je pravio navodni novi dečko i glumac Marc Menchaca. 47-godišnja glumica bila je odjevena u široke crvene hlače i izbljedelu majicu, dok je na glavi nosila vunenu kapu, a na licu nije imala trunke šminke.

Bilo je to u potpunosti drugačije izdanje od onih u kojima smo ju navikli gledati kao opaku Cersei Baratheon u "Igri prijestolja".

Lena je s Marcom dosad nekoliko puta bila viđena u javnosti, a navodno se iz Velike Britanije seli u Los Angeles i to nakon što je službeno okončala brak s Danom Cadanom s kojim je u braku bila od 2018. do 2019. godine i zajedno imaju 5-godišnju kćer Teddy.

"Lena svoj život trenutačno vidi u SAD-u kao i u daljnjoj budućnosti. Tamo je i Marc pa trenutno ne postoji razlog zašto bi se zadržavala u Velikoj Britaniji. Dana to pomalo brine jer ne zna kako će viđati svoju kćer", izjavio za The Sun anonimni izvor.

Lena je prethodno bila i u braku s irskim glazbenikom Peterom Loughranom od 2007. do 2011. godine s kojim ima 10-godišnjeg sina Wylieja. Bila je u vezi i s Jeromeom Flynnom koji je također glumio u "Igri prijestolja", a vezu se prekinuli 2014. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene