''sve je zapravo vrlo logično...''

Još jedan poznati Hrvat iznio je oštar zaključak o trijumfu Aleksandre Prijović: ''Odgajajmo svoju djecu da prepoznaju ono malo kvalitetnog sadržaja koji nas okružuje''

Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 6 Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović, Filip Živojinović, Lepa Brena (FOTO: Instagram) Aleksandra Prijović (Foto: Instagram) Aleksandra Prijović (Foto: Instagram) Aleksandra Prijović (Foto: Instagram) +19 Aleksandra Prijović, Filip Živojinović (FOTO: Instagram) Galerija

Hamed Bangoura na svom Facebook profilu prokomentirao je rasprodane koncerte Aleksandre Prijović u Areni Zagreb.

Posljednjih dana u medijima, ali i na društvenim mrežama glavna tema je srpska pjevačica Aleksandra Prijović koja je rasprodala čak tri Arene Zagreb, a i za četvrti koncert koji je dodan karte se kupuju nevjerojatnom brzinom.

Dok joj jedni čestitaju na uspjehu, a drugi pišu pogrdne komentare, svoje mišljenje iznio je i bivši TV voditelj i urednik, Hamed Bangoura, i to javno na svom Facebook profilu.

"Prekratak je ovaj život da bih razbijao glavu s tim tko to tamo peva u Areni i koliko puta. Sve je zapravo vrlo logično u općoj lobotomiji. Pogledajte samo televizijski program i sve vam je odmah jasno. Tko voli nek‘ izvoli. Moje je da biram što ću i kada konzumirati, iako je ruku na srce nakon devastacije svega onoga lijepoga što je Hrvatska mogla ponuditi ostalo vrlo malo kvalitetnog sadržaja za konzumaciju. Uživajte u vikendu i ne zaboravite da je ključ svega u obitelji i odgoju. Zato odgajajmo svoju djecu da prepoznaju ono malo kvalitetnog sadržaja koji nas okružuje", poručio je.

Aleksandru su ovih dana podržale mnoge naše zvijezde na svojim profilima koje su joj čestitale na ovako velikom uspjehu. 

Koncerti Aleksandre Prijović u Areni Zagreb održat će se 1., 2., 3. i 4. prosinca 2023.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 6 +25 Claudia Rivier - 7 Celebrity Slavonka bujnih grudi iznenadila opisom uz fotografiju svojih oblina koja je, čini se, upućena nekom muškarcu

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina Severina - 9 Severina - 10 +25 Severina - 11 Celebrity Pogledajte najnoviju Severininu fotografiju zbog koje su je u komentarima prozvali najmlađom ženom na svijetu!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene