što kažete na ovu odluku?

U Đurđevcu zabranili narodnjake: Odluka grada iznenadila je ugostitelje, a imaju i novo radno vrijeme

Koncert u klubu Koncert u klubu Antonio Ahel/Pixsell 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Koncert u klubu Galerija

U Đurđevcu se uskoro približava manifestacija ''Picokijada'', a gradske vlasti zabranile su puštanje cajki svim kafićima i klubovima za vrijeme trajanja manifestacije.

Gradske vlasti grada Đurđevca iznenadile su sve ugostitelje i vlasnike kafića koji na svojim terasama i u kafićima za vrijeme manifestacije ''Picokijada'' služe posjetitelje.

''Obavještavaju se ugostitelji koji su u cijelosti podmirili svoje obveze prema Gradu Đurđevcu, a koji su iskazali interes za produljenje radnoga vremena za vrijeme trajanja Picokijade, da je Grad Đurđevac donio odluku o određivanju drugačijeg radnog vremena restoranima i barovima na području grada'', piše u odluci gradskih vlasti.

A veliku pažnju izazvala je i odluka o odabiru glazbe koja će se puštati za vrijeme ''Picokijade''.

''U ugostiteljskim objektima koji se nalaze na Trgu sv. Jurja i Starogradskoj ulici u Đurđevcu može se izvoditi samo primjerena tradicijska i zabavna glazba'', napisano je uz odluku.

Kafići i klubovi po novom radnom vremenu mogu raditi 0-24 od 24. do 26. lipnja, piše portal Danica.hr, a hoće li odluka o vrsti glazbe zaživjeti među vlasnicima kafića vidjet će se za vrijeme trajanja manifestacije.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 5 Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 6 Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 4 +15 Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 3 Celebrity Prvi muž joj je svima dobro poznati zavodnik, ni drugi brak joj nije uspio, ali utjehu je već našla kod liječnika koji izgleda kao model

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić In Magazin: Nina Badrić - 5 In Magazin: Nina Badrić - 6 +16 In Magazin: Nina Badrić - 3 Celebrity Fanovi Nine Badrić u nevjerici zbog njezine najnovije fotke s plaže: ''Ti svaki dan sve više cvjetaš!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene