ništa ih nije pokolebalo

Još je i danas u vezi sa svojom srednjoškolskom djevojkom, skupa su prošli i teške optužbe na njegov račun

Ansel Elgort (Foto: Getty Images) Ansel Elgort (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ansel Elgort (Foto: Getty Images) Ansel Elgort i Violetta Komyshan (Foto: Profimedia) Ansel Elgort (Foto: Getty Images) Ansel Elgort (Foto: Getty Images) Ansel Elgort (Foto: Getty Images) Ansel Elgort (Foto: Getty Images) Ansel Elgort (Foto: Getty Images) +0 Ansel Elgort (Foto: Getty Images) Galerija

Ansel Elgort je u vezi s plesačicom Violettom Komyshan već više od 10 godina, a sretni par imao je turbulentnih razdoblja u dugoj vezi.

Američki glumac Ansel Elgort je u društvu svoje dugogodišnje djevojke stao pred fotografe na crvenom tepihu premijere svog filma "West Side Story" u New Yorku, a u elegantnom smokingu istaknuo je svu svoju profinjenost.

Pogledaj i ovo showbuzz Glumica ga otkrila U filmu zgodan, a u stvarnosti smrdi: 'Stvarno fuj, odvratno!'

27-godišnji glumac i njegova 25-godišnja djevojka Violetta Komyshan, inače profesionalna plesačica, plijenili su poglede na premijeri, a iako svoju vezu drže podalje od medija, mnogi su primijetili kako par blista zajedno. Upoznali su se još 2010. godine dok su išli u istu školu u New Yorku, a skupa su još od onda. Kratko su prekinuli 2014., no brzo su se pomirili.

Glumac se prošle godine našao na udaru kritika kada je na Twitteru optužen za seksualno napastovanje. Žena koja ga je optužila tvrdila je kako ju je napao 2014. godine dok je ona imala 17, a on 20 godina. Elgort je negirao sve optužbe, a više nije reagirao na njezine navode.

Ansel Elgort u svijetu glume je od svoje 12. godine, a publika ga najviše pamti po ulozi Augustusa Watersa u drami "Greška u našim zvijezdama" te akcijskom trileru "Vozač". Za svoje uloge je dobio nekoliko nominacija za prestižne nagrade, a prije nekoliko godina proglašen je najboljim mladim glumcem pred kojim je uspješna karijera.

Osim glumom, Ansel se bavi i glazbom te radi kao DJ pod umjetničkim imenom Ansolo. Prvi album je objavio 2014. godine te je nastupao diljem svijeta.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo - 4 +0 Petar Grašo - 6 Celebrity Petar Grašo podijelio sretne vijesti, ne skriva koliko je zahvalan zbog toga: "Srce mi je prepuno!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene