Nije sve kako su zamislili!

Romantično putovanje Elle i muža pomrsili neočekivani problemi: ''Ovo će biti putovanje života''

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik i Dino Dvornik Ella Dvornik i Dino Dvornik Ella Dvornik +23 Ella Dvornik Galerija

Ella Dvornik i Charles Pearce otputovali su na romantično putovanje u Saint Tropez, a onda su im se planovi poremetili.

Influencerica Ella Dvornik na svom Instagram storiju objavila je video s efektom uplakanog lica kojeg je stavila na sebe i Charlesa, dok je fanove obavještavala kako se njezin suprug ozbiljno razbolio na romantičnom putovanju u Francuskoj. 

Pogledaj i ovo Ella Dvornik Baš je bila sretna Ella Dvornik podijelila je snimku s Charlesom dok se prisjećala važne uspomene: ''Ovo mi je najbolji dan...''

Naime, na videu kojeg je snimala iz kreveta hotelske sobe poručila je:

"Dobar dan ljudi, pozdrav iz Saint- Tropeza", a zatim je okrenula kameru prema suprugu na kojeg se prebacio efekt te dodala: "Ovo je Charles koji ima 40,5 temperaturu. Ovo će biti putovanje života".

Iako je zaista izgledao kao da mu nije dobro, iste večeri Dvornik je objavila fotografiju sa večere na kojoj Charles nosi džemper zabačen preko ramena pa dodala:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Tko misli da je Charles izmislio temperaturu i da mu je hladno samo da bi mogao uzeti džemper sa sobom na 30 °C?".

Zatim je objavila na storiju što ju je posebno razočaralo na večeri. Riječ je o Mohito koktelu s dodatnim šampanjcem koji je prema njezinom opisu bio katastrofalan.

"Službeno najodurnije piće koje sam probala u životu. Mojito royal- ilitiga mojito sa šampanjcem. Piće koje Juda Isusu ne bi dao… Tuđman Miloševiću… Jelena Seki… Ovo je piće koja daš alkoholičaru kad se treba skinuti s alkohola i budeš siguran da ga neće taknuti. Ovo je pakao na zemlji", napisala je.

Na svom instagram profilu javio se i sam Charles koji je objavio fotografiju s večere te u opisu poručio svojim fanovima kako se osjeća:

"Prva hrana u nekoliko dana. Mora značiti da je dobro, ali zabrinut sam zbog toplo/hladnog preznojavanja kasnije. Možda ću primijeniti znanstveni pristup i izbalansirati to s nekoliko čaša votke sa sokom od brusnice (dobro za bubrege). 30 je stupnjeva, ali nosim džemper za slučaj da mi opet bude hladno".

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović +0 Zlatan Ibrahimović Zanimljivosti Ibrahimović je ludo zaljubljen u 11 godina stariju manekenku i nakon više od dva desetljeća, a ona ni po čemu nije tipična žena nogometaša!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić +28 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić opet zavodi fotkama s plaže, a Sergej Ćetković sve je nasmijao komentarom koji joj je uputio!

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene