Kakav je to komad!

Miljenik žena prošetao bez majice i razotkrio brutalne mišiće, a upravo on slovi kao najzgodniji među svojom braćom!

Chris Hemsworth Chris Hemsworth Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Hemsworth - 4 Chris Hemsworth - 3 Chris Hemsworth - 2 Chris Hemsworth - 1 Chris Hemsworth - 2 Chris Hemsworth - 1 Chris Hemsworth - 3 Chris Hemsworth Liam i Luke Hemsworth - 7 Chris i Luke Hemsworth - 5 +18 Luke i Liam Hemsworth - 1 Galerija

Chris Hemsworth pokazao je zavidne mišiće na plaži u Byron Bayu nakon što je proslavio 40. rođendan.

Australski glumac i miljenik žena Chris Hemsworth ovih je dana proslavio 40. rođendan, a obilježio ga je kako drugačije, nego svojom omiljenom aktivnošću.

Paparazzi su Chrisa snimili na jednoj od plaža u Byron Bayu kada je krenuo na surfanje, a pridružio mu se i mlađi brat, 33-godišnji Liam Hemsworth i prijatelj surfer Owen Wright. Slavljenik je pritom pokazao isklesano tijelo kojem se dive obožavateljice, a zavide i upola mlađi frajeri.

Glumac je krajem prošle godine progovorio o uzimanju pauze od glume, nakon što je saznao da ima velike šanse za oboljenje od Alzheimerove bolesti.

Tijekom snimanja jedne epizode dokumentarne serije "Limitless", koja istražuje načine produživanja života i borbe protiv starenja, doznao je da zbog kombinacije gena ima 10 puta veću šansu za oboljenje od Alzheimerove bolesti od prosjeka.

"Nakon što sam snimio emisiju o smrti i suočio se s vlastitom smrtnosti, pomislio sam kako još nisam spreman otići", priznao glumac za Vanity Fair.

"To je stvarno potaknulo nešto u meni da poželim uzeti malo slobodnog vremena. Otkako smo završili snimanje serije, morao sam dovršiti stvari koje su već bile ugovorene", objasnio je te kazao kako sada želi provesti neko vrijeme u miru sa svojom suprugom Elsom Pataky i njihovo troje djece, kćeri Indijom te blizancima Sashom i Tristanom.

Chris je srednji brat od trojice zgodnih Hemswortha. Najstariji je 42-godišnji Luke, a najmlađi Liam (33) koji je poznat po kratkom braku s Miley Cyrus. Sva trojica se bave glumom i mnoge žene se slažu da su najzgodnija slavna braća.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Nadine Mičić - 1 Nadine Mičić - 2 Nadine Mičić - 3 Nadine Mičić +10 Nadine Mičić - 1 Celebrity Maštoviti dekolte i detalji s kojima je prekrila grudi ukrali su sve poglede, a opaki prorez na haljini sve je dodatno začinio!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 10 Lidija Bačić - 7 Lidija Bačić - 8 Lidija Bačić - 9 +25 Lidija Bačić - 11 Celebrity Lidija Bačić u haljini s izrezom pokazala goli trbuh i čime ga je to ukrasila, a zbog nekih je pokreta nešto ispod nje i provirilo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene