Ovo još nismo vidjeli

Evo čime je to Baby Lasagna na domišljat način ukrasio Rimčevu Neveru, nije moglo proći bez njegova zaštitnog znaka!

Baby Lasagna Baby Lasagna Goran Mehkek/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 9 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 11 Baby Lasagna - 6 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 8 Baby Lasagna - 7 +20 Baby Lasagna - 9 Galerija

Baby Lasagna ukrasio je Neveru kojom je stigao u zagrebačku zračnu luku tabletićem, a sve su zabilježili i fotografi koji su se tamo našli.

Baby Lasagna otputovao je u Švedsku gdje će nas na ovogodišnjem Eurosongu predstavljati s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim", a tamo se otputio iz zagrebačke zračne luke.

On je na aerodrom stigao u Rimčevoj Neveri, a koju je tom prigodom ukrasio jednim od svojih zaštitnih znakova - tabletićem za stol. Slični su se pojavili i u njegovom spotu za pjesmu "Rim Tim Tagi Dim", kao i na pozornici Dore.

Kako vam se sviđa Nevera s tabletićem Baby Lasagne?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

S Baby Lasagnom u Švedsku je otputovala i njegova djevojka Elizabeta Ružić, a on je uoči puta bio dobro raspoložen i nije skidao osmijeh s lica.

"Odradili smo sve probe, otpjevali smo i otplesali smo sve što smo trebali, koferi su spakirani, slabo spavamo i često idemo na WC. Sve je pod kontrolom, sve je kako je bilo i prije Dore, to je dobar znak", izjavio je Baby Lasagna za Dnevnik Nove TV.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Preporuke Baby Lasagna uoči Eurosonga podijelio lijepe novosti: "Jako sam uzbuđen i vjerujem da će biti nešto zaista posebno"

Prije puta sreću mu je zaželjela i veleposlanica Švedske.

"Osvojio si toliko ljudi svojom pjesmom, svojom izvedbom i svojom osobnošću i mislim da je to super jer je to nešto što će ti biti snaga kada nastupaš pred dvjesto milijuna gledatelja koji prate Eurosong", poručila mu je veleposlanica Švedske Anna Boda.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Zanimljivosti Pogledajte spot Baby Lasagne u GTA 5 verziji, za nju je zaslužan naš youtuber kojeg svi dižu u nebesa: "Znam koliko je ovo teško napraviti tako da..."

Ako je vjerovati kladionicama, koje su posljednjih godina bile poprilično točne u svojim predviđanjima, Baby Lasagna razloga za brigu – nema.

"Angelina i ja uvijek se natječemo po glasovima publike, dok je Nemo na trećem mjestu, ali, evo, za petama je sada i penje se, možda nas prestigne i Nizozemac na kladionicama. To su u biti jako mali postoci i ovo je pravo natjecanje, nije toliko jasno što će se dogoditi", smatra Baby Lasagna.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i sin Viktor - 7 Lepa Brena i sin Viktor - 6 Lepa Brena i sin Viktor - 5 Lepa Brena i sin Viktor - 4 +26 Lepa Brena i sin Viktor - 3 Celebrity Pogledajte transformaciju najmlađeg sina Lepe Brene nakon što je smršavio više od 30 kilograma, pojavio se s njom u izlasku!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Elisabetta Canalis - 17 Elisabetta Canalis - 6 Elisabetta Canalis - 5 Elisabetta Canalis - 8 +27 Elisabetta Canalis - 4 Celebrity Bivša zaručnica nekoć najpoželjnijeg neženje na plaži je pravi mamac za poglede, no ona ga nije uspjela odvesti pred oltar

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene