grijesi iz prošloti

Trumpov sin zbog pjevačice je mislio napustiti suprugu i djecu, a ona je sad iznijela sočne detalje

Aubrey O‘Day - 1 Aubrey O‘Day - 1 Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Donald Trump i Donald Trump Junior Aubrey O‘Day - 3 Aubrey O‘Day - 4 Aubrey O‘Day - 5 Aubrey O‘Day - 6 Aubrey O‘Day - 7 Aubrey O‘Day - 8 Aubrey O‘Day - 9 Aubrey O‘Day - 19 Aubrey O‘Day - 10 +9 Aubrey O‘Day - 11 Galerija

Aubrey O‘Day u razgovoru za "Page Six" progovorila je o aferi s Donaldom Trump juniorom i otkrila što osjeća prema njemu.

Pjevačica Aubrey O‘Day (38) za "Page Six" ispričala je kako je njezina veza s Donaldom Trumpom junirom započela 2011. godine, a završila u trenu kada je odlučio biti "predsjednikov sin".

Pogledaj i ovo showbuzz Slavlje u New Yorku PRVA OBITELJ SAD-a Upoznajte glamurozne nove stanare Bijele kuće!

U razgovoru je otkrila kako je njihova veza bila puna strasti, ali i ljubavi, te je objasnila kako dosad nikad nije htjela govoriti o njihovom odnosu jer ga nije željela "povrijediti".

"Volim ga. Volim, voljela sam, volim. Uvijek ću osjećati ljubav prema njemu. Ali uvidjela sam da je odabrao život koji je neautentičan - status, moć, što god to bilo. Tako sam razočarana onim što je postao", rekla je to za najstarijeg sina Donalda Trumpa, a upoznala ga je tijekom snimanja  pete sezone reality serije "Celebrity Apprentice".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aubrey O'Day (@aubreyoday)

Ispričala je i kako joj je bilo teško nositi se s prekidom, te je imala osjećaj kao da mora braniti nekoga koga je smatrala svojom srodnom dušom.

"Kada kažem da je bio moja srodna duša, ne lažem. Ja sam jako iskrena osoba i zato neću govoriti da nisam ništa imala s njim ili da je smiješan. Ne, bio je baš poput mene, samoprozvani ‘borac za socijalnu pravdu‘. To sam doslovce bila od mladosti i uvijek sam bila izrazito empatična. Moje srce krvari i zalažem se za ljude koji nemaju pravo glasa. A kad ga imam ja, iskoristit ću ga što više mogu da poguram planove za ljude koji zaslužuju biti viđeni. I volio je sve te stvari na meni. A muškarac kojeg sada vidite vjerojatno ne bi", objasnila je Aubrey.

"On je službeno bio republikanac, ali u svemu ostalom nije. No, uvidjela sam kako se prodaje, a nikad ne bih voljela da on mene vidi kako se prodajem", zaključila je. 

Zatim je rekla kako ne vjeruje  da će ikad više biti u tako čvrstom odnosu kakvog je navodno imala s Donom Jr. Pjevačica smatra kako je bila vrlo bliska s bivšim odvjetnikom Donalda Trumpa, Michaelom Cohenom koji joj je govorio "što se događa s druge strane tijekom cijele veze, kao i kako su izgledali njihovi posljednji dani".

Za vrijeme njihove ljubavne romanse, Don Jr. bio je u braku s Vanessom Trump s kojom ima petero djece, a O'Day je otkrila kako se on namjeravao rastati.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 5 +26 Franka Batelić Celebrity Franka Batelić pokazala kako izgleda mjesec dana nakon poroda i ostavila obožavatelje u čudu!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos Martina Vrbos (Foto: Instagram) +0 Martina Vrbos (Foto: Instagram) Nekad i sad Domaću pjevačicu posljednjih godina rijetko viđamo, a nakon gubitka 50 kilograma i operacije grudi izgleda kao druga osoba!  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene