Prve prepirke

Gazda Farme već u problemima: 'Ne znam zašto se proturječi, ja ovo bi, ja ovo ne bi'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prvi dan je počeo, bit će zanimljivo vidjeti kako su farmeri proveli prvi dan na farmi, te koje su prve zadatke dobili.

Uzbudljiv prvi nastavak reality showa otkrio nam je 14 imena farmera koji započinju svoju avanturu na osamljenom seoskom imanju. Na Farmu su ušli osvajači Matija, Ivica, Sara, Anna i Kristina, romantičari Miriam, Marija, Anamarija, Josip i Aldo, te avanturisti Roman, Ivan Hrvoje i Blaženka. Natjecatelje showa dočekali su Mentor Joža te voditelji Mia Kovačić i Dušan Bućan.

Pogledaj i ovo showbuzz Ostavila ga bez teksta Tuširanje na Farmi: ‘Spužvu namočiš, pustiš vodu po sebi i nasapunaš se’

Sara spasila situaciju prvoga jutra na Farmi

Osvajače pokreće snaga, psihička, fizička, romantičare srce, a avanturiste želja za novim izazovima. Kako će se snaći u uvjetima kakvi su bili prije 100 godina, bez tekuće vode, strojeva i struje, pratit ćemo svakodnevno naredna tri mjeseca. Bit će zanimljivo vidjeti kako će i vremenski uvjeti utjecati na život na farmi, dočekat će ih i hladna jesen, ali i još hladnija zima. Farmeri će morati raditi i zalihe hrane za zimu, a tijekom hladnih zimskih mjeseci bit će udaljeni i od topline svoga doma i svojih bližnjih pa će i tu vrstu udaljenosti trebati preživjeti.

Počela je Farma – saznajte tko je popunio 14 kreveta!

U prvoj emisiji upoznali smo živopisne natjecatelje, te saznali i ime prvog Gazde farme. Naime, već prvog dana natjecatelji su dočekali izazovi, a ishod je rezultirao iznjedrio prvog Gazdu. Vidjet ćemo kako će gazda Josip vladati u prvom tjednu Farme, koji će voditi sve poslove, dodjeljivati zadatke, ali i koga izabrati za slugu i sluškinju.

Prvi dan je počeo, bit će zanimljivo vidjeti kako su farmeri proveli prvi dan na farmi, te koje su prve zadatke dobili. Mentor Joža će im objasniti što se od farmera očekuje, a već i među farmerima izbijaju prve nesuglasice.

Gazda Josip također nailazi na prve prepreke s farmerima u svom prvom tjednu gazdovanja:

'Ne znam zašto se proturječi, ja ovo bi, ja ovo ne bi''. Iako je većina prije ulaska u Farmu rekla kako će slušati naredbe od Gazde farme, već u drugoj epizodi ćemo vidjeti kako nekolicina njih negoduje. ''Ne može opstat' domaćinstvo na slugi i sluškinji .'– izjavila je farmerica Kristina koja je već započela i prodike o kućnom redu na farmi.

Sve o kandidatima i dnevnim događajima pratite na službenoj stranici Farme.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene