Kontroverzni Silicone party

Održana prva silikonska zabava u Hrvatskoj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Želite li osvojiti uži nos, tanja bedra ili veće grudi? Posjetite Silicone party.

U zagrebačkom noćnom klubu održan je Silicone party, odnosno silikonska zabava kojom se promovirala jedna poliklinika za estetsku kirurgiju. Međutim, ova zabava nije bila samo povodom veličanja plastičnih usana, nabubrenih obraza, podignutih vjeđa i grudiju koje kao teniske loptice stoje uspravno do 90. godine života, već su organizatori osmislili nagradnu igru u kojoj je 'sretnik' mogao osvojiti željenu estetsku operaciju. Tako su se nudile nagradne operacije 'uži nos', 'tanja bedra' i 'veće grudi'.

Pogledaj i ovo showbuzz Novi ukras Nevenu Ciganoviću na ramenu zasjala sirena Severina

Nema recesije za plastičnjake

'Mi jesmo sada u recesiji i siromašna je zemlja i mi na taj način želimo omogućiti ljudima da dobiju ono što žele', rekao je Tomica Behatin, estetski kirurg. Silicone party vodio je Neven Ciganović, stilist koji se ne srami priznati da je polovica njegovog lica praktički ukočena od silnih operacija: 'Mislim da sam ja napravio sve što sam htio napraviti i da ni jedna od ove tri korekcije nisu u mom planeru za buduće operacije'.

No, Silicone party tu ne staje. Pobjednik će se proglasiti 3. siječnja naredne godine, do kada će se održati još tri ovakva partija.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene