Gamerski dvoboj

Lidija Bačić kao Kitana! Tko je dovoljno hrabar zaigrati Mortal Kombat?

Lidija Bačić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Lidija Bačić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Lidija Bačić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Lidija Bačić (Foto: Studio Nova) Links (Foto: Nova Studio) Links (Foto: Nova Studio) +0 Lidija Bačić (Foto: Instagram) Galerija

Kako se Lidija Bačić snašla u ulozi princeze Kitane koja je već svojom prvom pojavom u popularnoj igrici plijenila pažnju i mnogima ubrzavala puls, pratite u prijenosu uživo.

U Linksu, prodavaonici s velikim izborom informatičke opreme, prijenosnih računala, sportske opreme, televizora, audiouređaja i videouređaja, u tijeku je gamerski dvoboj u kojem sudjeluje najhrabriji i naspretniji posjetitelj. Glavni protivnik ambasadorica Linksa – Lidija Bačić. 

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 2 Kako vam zvuči? Poslušajte kako zvuči pjesma koju je Lidija Bačić posvetila Hajduku i Dalmaciji: "Imala sam potrebu ovo snimiti..."

Na zagrebačkoj Trešnjevci prodavaonicu Links od jutra je posjetio golem broj ljudi. Redovi su se ispred poslovnice stvorili još prije otvaranja. Takve prizore ne vidimo više samo u američkim filmovima već i u Hrvatskoj. Posebno velika gužva stvara se u prodavaonicama informatičke opreme koja u ostatku godine ima gotovo dvostruko veće cijene.

Osim primamljivih popusta na laptope, razne komponente, računalnu periferiju, igraće dodatke, sportske satove i dronove, u Links su posjetitelji stigli i zbog središnjeg događaja – gamerskog dvoboja.

Počeo je u 17 sati, a igra se dobro poznata igirca Mortal Kombat. Glavni su protivnici Marko Lončar, jedan od najboljih fitness trenera u Zagrebu, Igor Belan, osnivač HCL-a, najvećeg gaming portala u regiji, i Lidija Bačić, pjevačica koja je samo za ovu prigodu ušla u kostim Kitane.

Kako se Lidija snašla u ulozi princeze koja je već svojom prvom pojavom u popularnoj igrici plijenila pažnju i mnogima ubrzavala puls, pratite u prijenosu uživo.

Možda je važnije pitanje kako su se snašli oni koji su se odvažili zaigrati gamerski dvoboj protiv zanimljive protivnice?

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene